Πολιτικη & Οικονομια

Στέφανος Κασσελάκης: Νιώθω έτοιμος να γίνω ο επόμενος πρωθυπουργός

«O ΣΥΡΙΖΑ πορεύεται ανεξάρτητος αν και είναι ανοικτός σε συνεργασίες»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέφανος Κασσελάκης: Νιώθω έτοιμος να γίνω ο επόμενος πρωθυπουργός
Έτοιμος να κυβερνήσει, δηλώνει ο Στέφανος Κασσελάκης © ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Στέφανος Κασσελάκης: Προκαλώ να προχωρήσουμε σε διπλές εκλογές - νιώθω έτοιμος να γίνω ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας

Διπλές εκλογές, ευρωεκλογές και εθνικές, ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης και πρόσθεσε ότι στόχος του είναι η ανατροπή και ότι ο ίδιος είναι έτοιμος να αναλάβει την πρωθυπουργία της χώρας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d07y41uf5s09)

Κασσελάκης: Προκαλώ να προχωρήσουμε σε διπλές εκλογές

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού στην Alpha διευκρίνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα πορευτεί ανεξάρτητος αν και είναι πάντα ανοικτός σε συνεργασίες.

Περιγράφοντας τον στόχο για τις ευρωεκλογές είπε: «Προκαλώ να προχωρήσουμε σε διπλές εκλογές. Ο κόσμος αποφάσισε πριν από έναν χρόνο με δεδομένα όμως που έχουν αλλάξει τελείως. Δικαιούμαστε να ξαναζυγιστούμε. Υπάρχει μεταβλητότητα στην κοινωνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πορευτεί ανεξάρτητος αλλά θα είναι ανανεωμένος με ξεκάθαρες προτάσεις. Στόχος μας είναι να αποδείξουμε ότι θα είμαστε η προοδευτική κυβέρνηση, να δείξουμε ότι έχουμε σηκώσει ανάστημα έχουμε ανανεωθεί και να φέρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Στόχος είναι η ανατροπή. Οι προτάσεις μου για την φορολογία έχουν κάνει γκελ, θα βγάλουμε κι άλλες προτάσεις, θα αναδείξουμε πρόσωπα και ο κόσμος θα μας ανταμείψει».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει ανεξάρτητος αλλά θα μεγαλώσει»

Συμπλήρωσε ότι «δεν θέλω ο ΣΥΡΙΖΑ απλά να πάρει μία ψήφο τιμωρίας, θέλω να ακούσει ο κόσμος το πρόγραμμα μας για μία πράσινη, δημοκρατική, δίκαιη Ευρώπη για τις τομές που κάνουμε στην φορολογία, στην ακρίβεια και στην δικαιοσύνη που θα προτείνουμε και να μας εμπιστευτεί. Θέλουμε θετική ψήφο. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει ανεξάρτητος αλλά θα μεγαλώσει».

Επέμεινε στο αίτημα του για διεξαγωγή εκλογών με διεθνείς παρατηρητές λέγοντας ότι πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερος έλεγχος, λόγω των παραβιάσεων του κράτους δικαίου από την κυβέρνηση της ΝΔ «όπως η διαρροή των στοιχείων των Ελλήνων του εξωτερικού».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d07yat4p35fl)

Είμαι υπερήφανος που υπηρέτησα, δηλώνει ο Στ. Κασσελάκης

Για τις επικρίσεις που δέχθηκε σχετικά με την σύντομη στρατιωτική του θητεία είπε: «Το φαντάρος 20 ημερών προσβάλλει όλη την ομογένεια. Η Ελλάδα είναι μία χώρα οικογενειοκρατίας και νεποτισμού, ήλθα μόνιμα στην χώρα επειδή έγινα αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είμαι υπερήφανος που υπηρέτησα, έκανα ότι προβλέπει ο νόμος, φόρεσα με υπερηφάνεια το εθνόσημο. Δεν έχω πειράξει κανέναν σε αυτή την χώρα, δεν ψεύδομαι, δεν λέω δεν ντρέπεστε».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι υπάρχουν πρόσωπα από τη ΝΔ που θα μπορούσε να φέρει «σαν μεταγραφή στον ΣΥΡΙΖΑ».

Για το λάιφ στιλ για το οποίο δέχεται επικρίσεις ο κ. Κασσελάκης είπε ότι «η δική μου η ζωή είναι διαφανής. Ας δούμε και το λάιφ στάιλ των άλλων». Όσον αφορά στα προσωπικά του θέματα αποκάλυψε: «Θα έχουμε γάμο σύντομα, στην Κρήτη, στην ιδιαίτερη πατρίδα μου σε πολύ στενό κύκλο».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ