Πολιτικη & Οικονομια

Βούλα Κεχαγιά: Δεσμεύεται η ΝΔ για Προανακριτική δυο συνεδριάσεων ώστε να ενεργοποιηθεί το άρθρο 86;

H ανάρτηση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βούλα Κεχαγιά: Δεσμεύεται η ΝΔ για Προανακριτική δυο συνεδριάσεων ώστε να ενεργοποιηθεί το άρθρο 86;
Βούλα Κεχαγιά: Δεσμεύεται η ΝΔ για Προανακριτική δυο συνεδριάσεων ώστε να ενεργοποιηθεί το άρθρο 86; © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Βούλα Κεχαγιά: «Πυρά» κατά της Νέας Δημοκρατίας - H ανάρτηση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Το ερώτημα προς τη ΝΔ αν μπορεί να δεσμευτεί ότι θα ψηφίσει συγκρότηση Προανακριτικής για τα Τέμπη μιας ή δυο συνεδριάσεων ώστε να ενεργοποιηθεί άμεσα το άρθρο 86 του Συντάγματος και να οδηγηθεί ο κ. Καραμανλής και όσα πολιτικά πρόσωπα εμπλέκονται στην υπόθεση στην τακτική Δικαιοσύνη, προκειμένου να δικαστούν με βάση τις μηνύσεις των συγγενών των θυμάτων, απευθύνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Βούλα Κεχαγιά αναφέρει σε ανάρτηση της στο Χ:

«Μπορεί να δεσμευτεί η ΝΔ ότι θα ψηφίσει τη συγκρότηση προανακριτικής Επιτροπής για τα Τέμπη μιας η δυο συνεδριάσεων προκειμένου να ενεργοποιηθεί άμεσα το άρθρο 86 του Συντάγματος και να οδηγηθεί ο κ. Καραμανλής και όσα πολιτικά πρόσωπα εμπλέκονται στην υπόθεση στην τακτική δικαιοσύνη ώστε να δικαστουν με βάση τις μηνύσεις των συγγενών των θυματων;».

Η απάντηση του Μάκη Βορίδη

Κληθείς να πάρει θέση στη σημερινή πρόσκληση της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλας Κεχαγιά για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη, ο Μάκης Βορίδης ζήτησε «να κατατεθεί η σχετική πρόταση, θα δούμε αν υπάρχουν νεότερα στοιχεία γιατί έχουν ήδη κατατεθεί δύο προτάσεις για σύσταση προκαταρκτικής, τις οποίες η Βουλή απέρριψε».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ