- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πιπιλή: Δριμεία κριτική στον Φώτη Κουβέλη
«Ανακατεύει την τράπουλα εις βάρος της Δημοκρατίας»
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή άσκησε δριμεία κριτική στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη ανήμερα της ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στη Βουλή. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η κ. Πιπιλή κατηγόρησε τον Φώτη Κουβέλη ότι «ανακατεύει την τράπουλα εις βάρος της Δημοκρατίας και της σταθερότητας της χώρας». «Την ευθύνη για το πού οδηγούνται τα πράγματα» είπε η Φωτεινή Πιπιλή, «δεν την έχει μόνο η κοινωνία που δεν πιέζει τους βουλευτές της να την ακούσουν στην αντίθεσή της για πρόωρες εκλογές, αλλά κυρίως ο πρόεδρος του κόμματος του μόλις 0,8% που ανακατεύει την τράπουλα εις βάρος της Δημοκρατίας, της σταθερότητας της χώρας και το ονοματεπώνυμό του είναι "Φώτης Κουβέλης"» τόνισε χαρακτηριστικά η βουλευτής και συνέχισε: «Ο πιο δημοφιλής πολιτικός, πρόεδρος κόμματος, κατάντησε αυτή τη στιγμή να έχει εγκλωβίσει τους βουλευτές και να οδηγεί τη χώρα στην αναμενόμενη περιπέτεια».
«Ελπίζω οι πολίτες να έχουν αντιληφθεί πόσο βοήθησαν με την ψήφο τους σε "Πανοχαϊκάληδες" να πέσει χαμηλά το επίπεδο της Βουλής και της Δημοκρατίας. Πολύ πιο εύκολα μπορεί να συνεργαστεί η κυρία Λυμπεράκη με τον κύριο Λυκούδη λόγω και του υψηλού επιπέδου και των δύο, από ό,τι ο κύριος Τσίπρας με την κυρία Ραχήλ Μακρή, με όλη την Πασοκαρία, με τον Πάνο Καμμένο και τον Παύλο Χαϊκάλη», κατέληξε η Φωτεινή Πιπιλή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ανέφερε ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα μετά τις αντιδράσεις
Όσα τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η ισχύς των εξοπλισμών και ο κίνδυνος να χαθεί ο δρόμος του διαλόγου
Ο τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος τόνισε ότι στόχος είναι oι πολύ μεγάλες περιουσίες
Ο υφυπουργός Υγείας ανακοίνωσε άμεση ενίσχυση - Μείωση αναμονών στα χειρουργεία και πλήρης ψηφιοποίηση της λίστας
Η αναφορά στη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα
Οι δηλώσεις για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά
«Οι αριθμοί είναι χρήσιμοι μόνο όταν τους χρησιμοποιούμε για να καταλάβουμε και να ερμηνεύσουμε την πραγματικότητα - όχι για να την παρερμηνεύσουμε» σημειώνει
«Δεν το είχα στο πρόγραμμα, αλλά...», έγραψε ο πρωθυπουργός
Η συνάντηση με τον Εμανουέλ Μακρόν και οι θεματικές
«Η είδηση αυτή εξηγεί από μόνη της γιατί πρόχειρες ιδέες, όπως η πατριωτική εισφορά του κ. Τσίπρα, δεν έχουν καμία τύχη στον σημερινό κόσμο»
Mε αφορμή με την υπόθεση Novartis
Η ανάθεση έγινε μέσα από ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό
Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη και επίσημη ανακοίνωση συστράτευσης
Έξι διαρθρωτικές παρεμβάσεις σε ορίζοντα τριετίας
Η άτυπη Σύνοδος πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι
Όσα ανέφερε για τη δράση των ΚΟΜΥ
Πρωτοβουλία Μακρόν για τη διαστημική διακυβέρνηση, την ασφάλεια και την τεχνολογία
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητά απαντήσεις για την πρόσβαση της Ελλάδας στον πηγαίο κώδικα του αμυντικού συστήματος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.