Πολιτικη & Οικονομια

ΗΠΑ: Στις 4 Απριλίου η συνάντηση Μητσοτάκη - Μπάιντεν στην Ουάσινγκτον

Τι δήλωσε ο Αμερικανός πρέσβης Τζορτζ Τσούνης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στις 4 Απριλίου η συνάντηση με τον Τζο Μπάιντεν στην Ουάσινγκτον
Φωτογραφία Αρχείου © EPA/Doug Mills

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στις 4 Απριλίου η συνάντηση με Μπάιντεν στην Ουάσινγκτον σύμφωνα με τον πρέσβη των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνης

Την ημερομηνία του ταξιδιού του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ουάσινγκτον όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν αποκάλυψε ο Τζορτζ Τσούνης.

Σύμφωνα με τον πρέσβη των ΗΠΑ, η συνάντηση των δύο ηγετών θα πραγματοποιηθεί στις 4 Απριλίου. Πάντως, το ταξίδι και η ημερομηνία δεν έχουν επιβεβαιωθεί από το Μέγαρο Μαξίμου.

Τσούνης: Στις 4 Απριλίου η συνάντηση Μητσοτάκη - Μπάιντεν

Ο Αμερικανός πρέσβης Τζορτζ Τσουνης, ο οποίος έδωσε το «παρών» σήμερα στο συνέδριο «city hub events» που πραγματοποιείται στην Αλεξανδρούπολη δηλωσε: «Στις 4 Απριλίου ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στο Οβάλ Γραφείο όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο Μπαιντενόπουλο. Ο πρόεδρος της Αμερικής αγαπάει την Ελλάδα και τους Έλληνες και στεκόμαστε πάντα δίπλα σας. Μοιραζόμαστε κοινές δημοκρατικές αξίες».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα παρευρεθεί στην εκδήλωση που διοργανώνεται παραδοσιακά στον Λευκό Οίκο για την επέτειο της Ελληνική Επανάστασης του 1821.

Το ταξίδι του κ. Μητσοτάκη ήταν προγραμματισμένο για τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά νόσησε από γρίπη και το ταξίδι αναβλήθηκε με την επικρατέστερη ημερομηνία όπως είχε αποκαλυφθεί τότε να είναι λίγο μετά τον εορτασμό της εθνικής επετείου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ