Πολιτικη & Οικονομια

«Δεν εκβιαζόμαστε, το νομοσχέδιο θα περάσει»: Ο Μαρινάκης για την επίθεση στο σπίτι Πιερρακάκη

Έκανε λόγο για «γνωστούς θρασύδειλους»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Μαρινάκης για την επίθεση στο σπίτι Πιερρακάκη
O Μαρινάκης για την επίθεση στο σπίτι Πιερρακάκη © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Μαρινάκης για την επίθεση στο σπίτι Πιερρακάκη: Γνωστοί θρασύδειλοι -Δεν εκβιαζόμαστε, το νομοσχέδιο θα περάσει

«Δεν εκβιαζόμαστε» ήταν η απάντηση μετά την αποψινή επίθεση στο σπίτι του υπουργού Παιδείας Κυριάκου Πιερρακάκη έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης με ανάρτησή του. 

Ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό, έκανε λόγο για «γνωστούς θρασύδειλους» οι οποίοι επιτέθηκαν στο σπίτι του υπουργού Παιδείας, εκεί που μένει η οικογένειά του.

«Δεν εκβιαζόμαστε. Το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί και η χώρα θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά, όσο και αν θλιβερές μειοψηφίες προσπαθούν να την κρατήσουν πίσω» επεσήμανε ο κ. Μαρινάκης.

Η ανάρτηση Μαρινάκη για την επίθεση στο σπίτι Πιερρακάκη

«Μια ημέρα πριν την ψήφιση ενός εμβληματικού νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, γνωστοί θρασύδειλοι επιτέθηκαν στο σπίτι του Υπουργού Παιδείας @pierrakakis, εκεί δηλαδή που μένει η οικογένειά του, η σύζυγός του, τα ανήλικα παιδιά του. Δεν εκβιαζόμαστε. Το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί και η χώρα θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά, όσο και αν θλιβερές μειοψηφίες προσπαθούν να την κρατήσουν πίσω».

Πιερρακάκης: Άγνωστοι πέταξαν φυλλάδια στο σπίτι του υπουργού Παιδείας

Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν εκβιάζομαι από κανέναν. Αυτό το μήνυμα έστειλε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης, θέτοντας υπόψιν της ολομέλειας, ότι «προ ολίγου, ενημερώθηκα από την οικογένειά μου, ότι περίπου 30 άτομα εμφανίστηκαν μπροστά από το σπίτι μας, και άφησαν μία σειρά από φυλλάδια τόσο έξω όσο και μέσα στο σπίτι» όπως παρατήρησε ο κ. Πιερρακάκης.

«Αυτό, επέλεξαν να το κάνουν όχι στο υπουργείο μου, όχι στο πολιτικό γραφείο μου, αλλά στο σπίτι μου. Και θα έλεγα ότι υπ' αυτή την έννοια, αντανακλά το ποιοι είναι θιασώτες της πολιτικής βίας και εχθροί της Δημοκρατίας. Είναι ένα το μήνυμα: δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν εκβιαζόμαστε από κανέναν, δεν εκβιάζομαι από κανέναν. Και είναι αυτονόητο ότι σας καλώ να καταδικάσετε» είπε ο κ. Πιερρακάκης απευθυμόμενος στα μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ