- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Kασσελάκης: «Στείλτε όσους εισαγγελείς θέλετε» - Μαρινάκης: «Δεν θα αποφύγεις τις απαντήσεις»
Με αφορμή την εισαγγελική έρευνα για εταιρεία του
Στέφανος Κασσελάκης: Η ανάρτησή του για την εισαγγελική έρευνα για εταιρεία του στις ΗΠΑ και η απάντηση Μαρινάκη
Ανάρτηση με αφορμή την παραγγελία εισαγγελικής έρευνας για εταιρεία του στις ΗΠΑ, μέσω της οποίας δάνεισε χρήματα για την πληρωμή εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης. Εκεί αναφέρει μεταξύ άλλων «στείλτε όσους εισαγγελείς θέλετε. Σε αντίθεση με τις γιγαντιαίες περιουσίες αυτών που μας κυβερνούν, τα δικά μου εισοδήματα στις ΗΠΑ είναι όλα φορολογημένα. Μέχρι το τελευταίο δολάριο – μέχρι το τελευταίο ευρώ».
Κασσελάκης: Τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά στον κόσμο η ελληνική δικαιοσύνη
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «H ελληνική Δικαιοσύνη έχει τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά στον κόσμο: Όταν αναλαμβάνει να υπερασπιστεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη απέναντι στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο που βοά για την κατάλυση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα. Όταν αναλαμβάνει να στείλει σπίτι τους, αντί για τη φυλακή, βιαστές πρωθυπουργικούς φίλους και στελέχη της ΝΔ που παρανομούν. Όταν αναλαμβάνει να με στοχοποιήσει για το δάνειο που έδωσα στο κόμμα μου για να μη μείνουν απλήρωτοι τις γιορτές οι εργαζόμενοι. Από τα δεδουλευμένα μου στις ΗΠΑ, όχι από σακούλες από επιχειρηματίες. H ελληνική Δικαιοσύνη έχει τα πιο αργά αντανακλαστικά στον κόσμο: Όταν οφείλει να διερευνήσει το έγκλημα, το μπάζωμα και τη συγκάλυψη στα Τέμπη. Όταν οφείλει να διερευνήσει το Predator και τις παράνομες παρακολουθήσεις του Μαξίμου. Όταν οφείλει να δικάσει τις υποθέσεις κάθε απλού πολίτη που ψάχνει το δίκιο του χωρίς μέσον και «πλάτες». Σε ό,τι με αφορά: Στείλτε όσους εισαγγελείς θέλετε. Σε αντίθεση με τις γιγαντιαίες περιουσίες αυτών που μας κυβερνούν, τα δικά μου εισοδήματα στις ΗΠΑ είναι όλα φορολογημένα. Μέχρι το τελευταίο δολάριο – μέχρι το τελευταίο ευρώ. Σε ό,τι αφορά τη χώρα της ατιμωρησίας: Όλα θα αλλάξουν. Από όλους εμάς που έχουμε καθαρά χέρια, με τη δύναμη όλων εσάς που έχετε καθαρό μέτωπο».
H ελληνική Δικαιοσύνη έχει τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά στον κόσμο:
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) March 5, 2024
Όταν αναλαμβάνει να υπερασπιστεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη απέναντι στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο που βοά για την κατάλυση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα.
Όταν αναλαμβάνει να στείλει σπίτι τους, αντί για τη φυλακή,… pic.twitter.com/QcdPDgsSff
Μαρινάκης: «Δεν θα αποφύγεις τις απαντήσεις»
Άμεση ήταν η απάντηση της κυβέρνησης, που διά στόματος κυβερνητικού εκπροσώπου διαμήνυσε στον Στέφανο Κασσελάκη ότι δεν θα αποφύγει τις απαντήσεις, κάνοντας επίθεση στη Δικαιοσύνη.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μαρινάκης δήλωσε: «Ο κ. Κασσελάκης αντί να απαντήσει επί της ουσίας στα όσα πολύ σοβαρά ερευνούν οι εισαγγελικές αρχές, ύστερα και από τις καταγγελίες του πρώην οικονομικού διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, προέβη σε μία ευθεία επίθεση στη Δικαιοσύνη και την ίδια στιγμή αναπαράγει την πιο χυδαία εκδοχή της ρητορικής των fake news και του τοξικού λόγου που εξέφρασε το κόμμα του τα τελευταία χρόνια. Αντιλαμβανόμαστε τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει, αλλά αν νομίζει ότι καταφεύγοντας στην τοξικότητα θα αποφύγει τις απαντήσεις, κάνει μεγάλο λάθος.»
Εισαγγελική έρευνα για την εταιρεία στις ΗΠΑ
Νωρίτερα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας διέταξε εισαγγελική έρευνα για την εταιρεία που διαθέτει ο Στέφανος Κασσελάκης στην Αμερική, από την οποία φέρεται να αντλήθηκαν τα χρήματα για το κομματικό ταμείο του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να καλυφθούν οικονομικές ανάγκες των εργαζομένων. Αφορμή για την εντολή ήταν η δημοσιοποίηση εγγράφων τα τελευταία 24ωρα, σύμφωνα με τα οποία από την εταιρεία ιδιοκτησίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του κυρίου Στέφανου Κασσελάκη, αντλήθηκαν χρήματα προκειμένου να δανειοδοτηθούν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ και να πληρωθούν οι μισθολογικές ανάγκες των εργαζομένων στην Αυγή και το Κόκκινο, στα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ένα λάθος έγινε και διορθώθηκε, ψυχραιμία. Σπάει ρεκόρ η ελαφρότητα όσων θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη», τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία από τη Δευτέρα 7 έως και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026
Η πλειονότητα των μέτρων της ΔΕΘ θα αφορούν το 2027, τόνισε μεταξύ άλλων ο Παύλος Μαρινάκης
Νέες δυνατότητες για την έρευνα, τις επιχειρήσεις, τις επενδύσεις και την απασχόληση
Περιοδεία του υπουργού Υγείας στον Έβρο
Η ανάρτηση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας
Παρά τις μεγάλες μειώσεις τιμών, η αγοραστική κίνηση δεν ικανοποίησε σημαντικό μέρος της αγοράς
Μια από τις μεγαλύτερες αστικές αναπλάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην Αττική
Υπό παρακολούθηση το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «TUBITAK MARMARA»
«Δύο έθνη με κοινές αξίες, συμφέροντα και προκλήσεις θα αντιμετωπίσουν μαζί τις απειλές του αύριο»
«Δεν πρέπει να επιβαρυνθούν άλλο οι Έλληνες πολίτες», τόνισε ο Υπουργός Ναυτιλίας
Νέες παρεμβάσεις προστασίας, αποκατάστασης και ανάδειξης προϋπολογισμού άνω των 15.000.000 ευρώ
Δυο γενιές Θεσσαλονικέων δεν είχαν δει το μνημείο χωρίς σκαλωσιές
Έως τις 30 Σεπτεμβρίου η παράταση για τις κλειστές κατοικίες
Θα λάβει αποζημίωση από τον Αντώνη Λιάκο
«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
«Μητσοτάκης και Τσίπρας έχουν κριθεί» λέει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Αν το κράτος παίξει σωστά τον ρόλο του και ο καταναλωτής παίξει σωστά τον δικόν του, τότε δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε πιέσεις. Βέβαια τότε δεν θα υπάρχει και καμάρι για τις τιμές που «ρίχνει η κυβέρνηση».
Τα μέτρα Μητσοτάκη, το στίγμα Τσίπρα και η επέτειος Ανδρουλάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.