Πολιτικη & Οικονομια

Κασσελάκης: Εκλογές στις 10 Μαρτίου και δέσμευση να παραμείνω στο κόμμα

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Όλγας Γεροβασίλη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κασσελάκης: Εκλογές στις 10 Μαρτίου
4ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ / 3η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Στέφανος Κασσελάκης: Προτείνει εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ για τις 10 Μαρτίου 

Εκλογές προέδρου στις 10 Μαρτίου πρότεινε ο Στέφανος Κασσελάκης στην εισήγηση του προς το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Καλωσορίζω την Όλγα Γεροβασίλη σε έναν όμορφο αγώνα» σημειώσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Όλγας Γεροβασίλη.

«Δεσμεύομαι ότι εγώ θα παραμείνω στο κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος ενώπιον όλων σας. Δεσμεύομαι ενώπιον όλων σας ότι θα δουλέψω για το κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος ανεξαρτήτως βουλευτικής καρέκλας. Δεσμεύομαι ότι την επομένη των εκλογών εφόσον κερδίσω ότι θα προσκαλέσω συλλογικά και την αντιπρόεδρο της βουλής και όλη την ομάδα που την αγκαλιάζει να έρθεις λογικά να μπορέσουμε να φέρομαι καταστατικές αλλαγές που χρειαζόμαστε εις πέρας.

Να ξέρουν όλοι ότι στο τέλος της ημέρας η αλήθεια θα κερδίσει. Και για να μπορέσει η δικιά μας αριστερή αλήθεια να κερδίσει απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη πρέπει να πάμε το γρηγορότερο δυνατόν σε εκλογές προέδρου στις 10 Μαρτίου και να πάμε υβριδικά και να έχουμε την μέγιστη δυνατή συμμετοχή να είστε καλά ευχαριστώ πολύ. Και προφανώς αυτή είναι η εισήγησή μου προς το συνέδριο το οποίο θα αποφασίσει», κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ