Πολιτικη & Οικονομια

Ο Κασσελάκης στο Σύνταγμα στο πλευρό των αγρότων

Κάθισε σε τρακτέρ και έβγαλε selfies με τους αγρότες

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κασσελάκης: Στο Σύνταγμα με τους αγρότες
Κασσελάκης: Στο Σύνταγμα με τους αγρότες © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Κασσελάκης: Στο Σύνταγμα με τους αγρότες - Κάθισε σε τρακτέρ και έβγαλε selfies με τους αγρότες

Το «παρών» στο μεγάλο συλλαλητήριο που έχουν διοργανώσει οι αγρότες στο Σύνταγμα έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Κασσελάκης στο Σύνταγμα
© ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στο Σύνταγμα λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα και συνομίλησε με αγρότες που βρίσκονται στο σημείο ενώ χαρακτηριστικό είναι πως μπήκε και κάθισε μέσα σε ένα τρακτέρ.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cza1dk8o081t)

Ο Κασσελάκης στο Σύνταγμα στο πλευρό των αγροτών

«Οι αγρότες αγκομαχούν για να επιβιώσουν. Οι καταναλωτές αγκομαχούν να επιβιώσουν. Υπάρχει ένα καρτέλ στη μέση, μεσάζοντες και ολιγοπώλια. Να επέμβει το κράτος άμεσα. Να μην υπάρχει αυτή η κοροϊδία. Να καταργηθεί ο φόρος στο αγροτικό πετρέλαιο μόνιμα. Να υπάρχει πλαφόν στο αγροτικό ρεύμα. Επιτέλους να γίνει μια ρύθμιση οφειλών ώστε αυτοί οι άνθρωποι να μη δουν τη γη τους να πηγαίνει στη ρευστοποίηση. Απλά πράγματα να γίνουν άμεσα», δήλωσε ο κ. Κασσελάκης.

Ο Κασσελάκης στο Σύνταγμσ
© ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Μετά το τέλος της εμφάνισής του εκεί, ο Στέφανος Κασσελάκης κατέβηκε στο μετρό Συντάγματος, προκειμένου να μεταβεί στην Κουμουνδούρου για την κρίσιμη συνεδρίαση.

Ο Κασσελάκης στο Σύνταγμα
© ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο των αγροτών στην πρωτεύουσα

Σε εξέλιξη στο Σύνταγμα αυτή την ώρα το παναγροτικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας με αγροτές να έχουν κατακλύσει το κέντρο της Αθήνας από όλη την Ελλάδα

Με βασικό σύνθημα «χωρίς εμάς, τί θα φας;», οι αγρότες από την κεντρική Ελλάδα ξεκίνησαν νωρίς σήμερα το ταξίδι τους που άρχισε χθες το πρωί και διανυκτέρευσαν στο Κάστρο Βοιωτίας.

Παράλληλα, αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι έχουν έρθει από κάθε γωνιά της Ελλάδας με λεωφορεία και άλλα μέσα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις αναμένονται να φτάσουν στην Αθήνα περισσότερα από εξήντα λεωφορεία.

Βίντεο © Γιάννης Δημόπουλος/Athens Voice

Όπως είχε ανακοινώσει η ελληνική αστυνομία προκειμένου να μην υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση της κυκλοφορίας έχει προγραμματισθεί τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν αγρότες να σταθμεύσουν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Επιπλέον, κατέφτασαν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά αγρότες από την Κρήτη για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.

Αγρότες: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των τρακτέρ στο Σύνταγμα

Λόγω των μέτρων, αναμένεται να πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις και στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία - Τρόλεϊ).

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σταδίου και στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ αποδόθηκε στην κυκλοφορία η οδός Πανεπιστημίου από το ύψος της οδού Αμερικής έως την πλατεία Ομονοίας.

Δείτε εικόνες από τη συγκέντρωση των αγροτών στο Σύνταγμα:

Πανελλαδικό συλλαλητήριο αγροτών
© ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
Πανελλαδικό συλλαλητήριο αγροτών
© ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
Πανελλαδικό συλλαλητήριο αγροτών
© ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ