Πολιτικη & Οικονομια

Οι συναντήσεις της Ρομπέρτα Μέτσολα στην Ελλάδα - Στις 12:00 η ομιλία στη Βουλή

Λίγους μήνες πριν τις Ευρωεκλογές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα
Ρομπέρτα Μέτσολα: Οι συναντήσεις στην Ελλάδα © EPA / RONALD WITTEK

Ρομπέρτα Μέτσολα: Οι συναντήσεις στην Ελλάδα - Το πρόγραμμα της προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας στην (19.2) στην Ελλάδα και μία επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας ενόψει των Ευρωεκλογών του Ιουνίου. Στο πρόγραμμα της κ. Μέτσολα βρίσκονται σημαντικές συναντήσεις, αλλά και ομιλία στη Βουλή των Ελλήνων για την «Ευρωπαϊκή Ένωση ενόψει των Ευρωεκλογών». 

Ρομπέρτα Μέτσολα: Οι συναντήσεις στην Ελλάδα

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα στις 10:00, θα έχει συνάντηση με την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα, στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο.

Στις 11:00, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο την κα Μέτσολα, η οποία μισή ώρα αργότερα θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνο Τασούλα, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Στις 12:00 η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα μιλήσει στη Βουλή των Ελλήνων, ενώπιον πέντε κοινοβουλευτικών επιτροπών: την Ειδική Διαρκή Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, τη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, τη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, τη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και τη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου. Θέμα της ομιλίας της «η Ευρωπαϊκή Ένωση ενόψει των Ευρωεκλογών (The EU ahead of the European Elections)».

Αργότερα μέσα στην ημέρα θα συνομιλήσει με νέους στο Ωδείο Αθηνών, για θέματα που τους απασχολούν με αφορμή τις επερχόμενες ευρωπαϊκές εκλογές στις 9 Ιουνίου 2024.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ