Πολιτικη & Οικονομια

ΔΙΚΤΥΟ: Δικαιοσύνη και Ψηφιακός μετασχηματισμός – Πού βρίσκεται η Ελλάδα

Αφιέρωμα του ΔΙΚΤΥΟΥ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δικαιοσύνη και Ψηφιακός μετασχηματισμός – Που βρίσκεται η Ελλάδα

Δικαιοσύνη και Ψηφιακός μετασχηματισμός – Πού βρίσκεται η Ελλάδα. Αφιέρωμα του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη

Εσπερίδα με τίτλο: «Δικαιοσύνη και Ψηφιακός μετασχηματισμός - Πού βρίσκεται η Ελλάδα» οργανώνει το ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο King George στο Σύνταγμα.

Ομιλητές της εσπερίδας θα είναι οι: Άννα Διαμαντοπούλου, πρόεδρος του Δικτύου, πρώην υπουργός και Επίτροπος της ΕΕ, Μιχάλης Πικραμένος, Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Μαρία Σιμιτσή Βετούλα, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικαστικού Δικτύου αστικών και εμπορικών υποθέσεων, Σταύρος Ασθενίδης, Διευθύνων Σύμβουλος Κοινωνία της Πληροφορίας ΜΑΕ, Ελένη Λούρη–Δενδρινού, πρώην Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιώργος Φλωρίδης, Υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαστεργίου, Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτριος Βερβεσός, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Μιλένα Αποστολάκη, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Τμηματάρχης Δικαιοσύνης ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και Ιωάννης Αθανασίου Σαρακιώτης, Κοσμήτορας-Βουλευτής Φθιώτιδας.

Η αποστολή του ΔΙΚΤΥΟΥ

Το Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός πολιτικής και έρευνας, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε το 2013, με έδρα την Αθήνα.

Στοχεύει στην επεξεργασία εφικτών προτάσεων και καινοτόμου πολιτικής στους τομείς της ευρωπαϊκής ενοποίησης, του ελληνικού παραγωγικού μοντέλου και των ρευμάτων που επηρεάζουν μακροπρόθεσμα το διεθνές περιβάλλον και τη χώρας μας, όπως η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση.

Αποστολή του Δικτύου είναι η επικοινωνία των πρωτοπόρων ιδεών, των αναλύσεων και της έρευνας που πραγματοποιείται στο ευρύ κοινό, την πολιτική και επιχειρηματική κοινότητα, συνδιαμορφώνοντας τον δημόσιο διάλογο για τις μεταρρυθμίσεις, σε εθνικό επίπεδο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ