Πολιτικη & Οικονομια

ΣΥΡΙΖΑ: 5 χρόνια κυβέρνηση αναλγησίας - Γίνε μέλος του iSYRIZA

Δείτε το βίντεο - ανασκόπηση με δηλώσεις του πρωθυπουργού και άλλων γαλάζιων στελεχών

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΣΥΡΙΖΑ: 5 χρόνια κυβέρνηση αναλγησίας - Γίνε μέλος του iSYRIZA

Με ένα βίντεο - συλλογή στα κοινωνικά δίκτυα ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να συγχωνεύσει τα 5 χρόνια κυβέρνησης της ΝΔ

Την αναλγησία της κυβέρνησης μέσα από δηλώσεις του ίδιου του πρωθυπουργού, αλλά και κορυφαίων στελεχών της ΝΔ, προσπαθεί να αναδείξει ο ΣΥΡΙΖΑ με βίντεο που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα.

«5 χρόνια κυβέρνηση ΝΔ - 5 χρόνια κυβέρνηση αναλγησίας. Μπορούμε να αλλάξουμε. Γίνε μέλος του iSYRIZA», ήταν το κεντρικό μήνυμα της ανάρτησης.

Στο βίντεο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για τις πυρκαγιές, η δήλωση Γεωργιάδη την περίοδο της καραντίνας, οι διαβεβαιώσεις του Κώστα Αχ. Καραμανλή για την ασφάλεια του σιδηροδρόμου, η απάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη προς τον αγροτικό κόσμο, αλλά και η αναφορά της Δόμνας Μιχαηλίδου ότι …το περπάτημα μερικών χιλιομέτρων κάθε μέρα κάνει καλό, με αφορμή τις συγχωνεύσεις σχολείων που αναγκάζουν πολλούς μαθητές να διανύουν μεγάλες αποστάσεις.

Δείτε παρακάτω το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ για τα 5 χρόνια κυβέρνησης ΝΔ:

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Σοφία Ζαχαράκη στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής
Μητσοτάκης στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής: Την επόμενη Παρασκευή όλα τα σχολεία θα είναι έτοιμα για το πρώτο κουδούνι

«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός

Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης
Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης

Αν το κράτος παίξει σωστά τον ρόλο του και ο καταναλωτής παίξει σωστά τον δικόν του, τότε δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε πιέσεις. Βέβαια τότε δεν θα υπάρχει και καμάρι για τις τιμές που «ρίχνει η κυβέρνηση».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY