Πολιτικη & Οικονομια

Μάχη για τη διαδοχή του Ηλία Κασιδιάρη στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας

Ποιοι είναι οι μνηστήρες της θέσης που έμεινε κενή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διαμάχη για τη θέση του Ηλία Κασιδιάρη στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας
Διαμάχη για τη θέση του Ηλία Κασιδιάρη στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας © Nikos Libertas/SOOC

Κασιδιάρης: Μάχη για τη διαδοχή του στο Δημοτικό Συμβούλιο - Ποιοι είναι οι μνηστήρες της θέσης που έμεινε κενή

Δεν πέρασαν λίγες μέρες από την ορκωμοσία του κατάδικου και έγκλειστου στις φυλακές Δομοκού Ηλία Κασιδιάρη στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηνών και ο ίδιος παραιτήθηκε από το αξίωμά του. Να σημειωθεί ότι είχε τεθεί σε αργία από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και αναγκάστηκε να παραιτηθεί, προκειμένου να αναπληρωθεί η θέση του δημοτικού συμβούλου από τον επιλαχόντα της δικής του παράταξης, που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έπαιρνε την έδρα.

Κασιδιάρης: Ποιος θα τον διαδεχτεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας

Αυτή την ώρα διαμάχη επικρατεί για τις θέσεις της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας στο περιβάλλον των οπαδών του κατάδικου Ηλία Κασιδιάρη. Σύμφωνα με πληροφορίες τη θέση του θα αναλάβει ο  Δημήτρης Αδαμόπουλος, ο οποίος ήταν στις εκλογές Οκτωβρίου 2024 τρίτος σε σταυρούς στον συνδυασμό.

Υπενθυμίζουμε ότι η Δέσποινα Γιάννα είναι ήδη εκλεγμένη από την παράταξη Κασιδιάρη. Ωστόσο υπάρουν πληροφορίες που θελουν να ακολουθεί και δεύτερη παραίτηση εντός της παράταξης, ώστε να αναλάβει τη θέση που θα μείνει κενή απόστρατος αξιωματικός που ανήκει στο στενό περιβάλλον Κασιδιάρη. Ο εν λόγω υποψήφιος πάντως δεν είχε συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό σταυρών στην εκλογική αναμέτρηση του Οκτωβρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ