Πολιτικη & Οικονομια

«Επιστημονική φαντασία η πρόταση στον Κασσελάκη να γίνει υπουργός στην πρώτη κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Τι δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Επιστημονική φαντασία η πρόταση στον Κασσελάκη να γίνει υπουργός στην πρώτη κυβέρνηση Μητσοτάκη»
Ο Στέφανος Κασσελάκης © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Κυβέρνηση: Διάψευση για πρόταση στον Κασσελάκη 

«Αποκύημα επιστημονικής φαντασίας» χαρακτηρίζει κυβερνητική πηγή, και συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, τα περί πρότασης της κυβέρνησης Μητσοτάκη το 2019 στον Στέφανο Κασσελάκη να αναλάβει κυβερνητικό χαρτοφυλάκιο.

Ο Παύλος Μαρινάκης σημειώσε μάλιστα ότι δεν πρόκειται καν για παραποίηση της πραγματικότητας, αλλά για αποκύημα της φαντασίας του κ.Καπνισάκη και κατ' επέκταση του κ.Κασσελάκη. «Είναι προϊόν επιστημονικής φαντασίας και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό με τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μαρινάκης και πρόσθεσε ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι στερείται σοβαρότητας αυτή η είδηση, που μας λέει ότι ο κ.Μητσοτάκης πρότεινε ένα υπουργείο, οποιασδήποτε περιγραφής, σε έναν άνθρωπο με βάση την αρθρογραφία του υπέρ του κ.Μητσοτάκη. Στην ερώτηση αν υπήρξε έστω επικοινωνία που παρερμηνεύθηκε, ο κ.Μαρινάκης είπε ότι αυτό που λέει ο κ.Καπνισάκης δεν έχει καν επαφή με την πραγματικότητα.  

To δημοσίευμα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης, αποκάλυψε ότι το 2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν ανέλαβε πρώτη φορά πρωθυπουργός, έκανε πρόταση στον κ. Κασσελάκη να αναλάβει υπουργός, πρόταση που ο ίδιος τότε είχε αρνηθεί.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται επίσης στο πρωτοσέλιδο, ο Αντώνης Διαματάρης είχε μεσολαβήσει τότε προτείνοντας χαρτοφυλάκιο στον Στέφανο Κασσελάκη.

 
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ