Πολιτικη & Οικονομια

Πέθανε στα 59 της χρόνια η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Ελένη Κτιστάκη

Πάλευε με τον καρκίνο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελένη Κτιστάκη: Πέθανε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ
Ελένη Κτιστάκη: Πέθανε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ © Facebook

Ελένη Κτιστάκη: Πέθανε η υποψήφια βουλευτής - Η μάχη με τον καρκίνο και η ανακοίνωση της ΝΔ

Η Ελένη Κτιστάκη, υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η Ελένη Κτιστάκη, αδερφή του Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας Μύρωνα, υπήρξε επιχειρηματίας και υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές. Ήταν μέλος της ΔΕΕΠ, πρώην ΝΟΔΕ. Όπως αναφέρει το neakriti.gr, η Ελένη Κτιστάκη πάλευε με διάφορες μορφές καρκίνου τον τελευταίο καιρό και δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, σκορπώντας θλίψη στους οικείους και τους φίλους της. 

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια της Ελένης Κτιστάκη. Ξεχώρισε για την προσφορά της στους συνανθρώπους μας, αλλά και για την επαγγελματική της πορεία. Παρά τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, ως υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη που τόσο αγαπούσε», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει: «Στην οικογένειά της και στους οικείους της απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ