- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μάνος κατά Μητσοτάκη: «Θυσιάζει τη σωστή εκπροσώπηση στις Ευρωεκλογές για τον εφήμερο κομπασμό της νίκης»
«Κυνικό λόγο» πίσω από την απόφαση «βλέπει» ο πρώην υπουργός
Στέφανος Μάνος: Το σχόλιο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την επιλογή για μία Περιφέρεια στις Ευρωεκλογές 2024
Ο Στέφανος Μάνος σχολιάζει σε άρθρό του στην «Καθημερινή» την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη όλη η Επικράτεια να αποτελέσει μία Περιφέρεια για τις Ευρωεκλογές 2024. Ο πρώην υπουργός σχολιάζει ότι η επιλογή του πρωθυπουργού είναι πιο ενδεδειγμένη λύση για έναν κυνικό λόγο.
«Θα επιτρέψει στον κ. Μητσοτάκη να εμφανίσει τη Ν.Δ. νικήτρια των εκλογών, ένα αποτέλεσμα μη βέβαιο σε περίπτωση διαίρεσης της επικράτειας σε περιφέρειες. Το είδαμε άλλωστε στις αυτοδιοικητικές εκλογές», εξηγεί στο άρθρό του στην «Καθημερινή» ο Στέφανος Μάνος και συνεχίζει: «Θυσιάζει ο κ. Μητσοτάκης τη σωστή δημοκρατική εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Ευρώπη για τον εφήμερο κομπασμό της νίκης στις ευρωεκλογές. Είναι θλιβερό. Άλλα πέντε χαμένα χρόνια στον βωμό του αχαλίνωτου κομματισμού. Ελπίζω η κυβέρνηση να μας πληροφορήσει σε ποια δημοκρατική χώρα της Ε.Ε. με πληθυσμό μεγαλύτερο από 5 εκατομμύρια κατοίκους ισχύει σύστημα ενιαίας περιφέρειας και λίστα καταρτισμένη από τον αρχηγό του κόμματος».
Λίγο πιο κάτω, ο Στέφανος Μάνος προσθέτει ότι «η κάθε περιφέρεια να εκλέγει τον άνθρωπό της στην Ευρώπη. Προσέκρουσε προφανώς στον ωχαδελφισμό, την αδιαφορία, τον κυνισμό που χαρακτηρίζει την εποχή μας. Αναρωτιέμαι αν στο υπουργικό συμβούλιο όπου ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε τις κυνικές αποφάσεις του υπήρξε έστω ψίθυρος αντίρρησης ή αν τον προέτρεψαν να συστήσει το ιδιοφυές σύστημα του και στον πρόεδρο Μπάϊντεν: να εκλέγονται και οι 100 γερουσιαστές από ενιαία λίστα επικράτειας ΗΠΑ. Θα μπορούσε να ζητήσει και τη βοήθεια του κ. Κασσελάκη που γνωρίζει καλύτερα τις ΗΠΑ».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αντιπαράθεση με φόντο τα επεισόδια
Η ομιλία του στα εγκαίνια της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης
Τρίτη η Καρυστιανού, τέταρτο το ΠΑΣΟΚ
Η αναφορά θεωρείται ότι περιέχει σαφείς πολιτικές αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα
Το κόμμα που ο ίδιος δημιούργησε πριν δυο χρόνια
48ωρο «λουκέτο» σε επιχειρήσεις σε Παλαιό Φάληρο, Άλιμο και Γλυφάδα
«Αγαπάμε το ΠΑΣΟΚ; Ας το αποδείξουμε»
Καταβολή επικουρικών συντάξεων σε δύο κύματα
Στη δημοσιότητα οι «300+1» υπογραφές που κατατέθηκαν μαζί με την Ιδρυτική Διακήρυξη
Νέα παρέμβαση μετά τις αντιδράσεις για τα περί συνεργασίας με την ΕΛΑΣ
«Η ΕΛΑΣ μάζεψε ό,τι ρετάλι υπάρχει από τον ΣΥΡΙΖΑ»
Αιχμηρή απάντηση στις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων που άνοιξε θέμα συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα
Τι ισχύει για τις λαϊκές αγορές
Σφοδρή κριτική του άλλοτε στενού του συνεργάτη
Μετά τις αναφορές του πρώην επικεφαλής της ΑΔΑΕ για τη δημοσιογραφία
Έφερε ως παράδειγμα τον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2023 στον Δήμο Αθηναίων
Να προστατευθούν τα δικαιώματα και οι περιουσίες της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας
Παρέμβαση του πρώην προέδρου της ΑΔΑΕ κατά του δημοσιεύματος - Απάντηση του εκδότη σε υψηλούς τόνους
Το ακραίο τοξικό κλίμα που επικρατεί στον δημόσιο λόγο, αποτελεί βασικό παράγοντα της απογοήτευσης και της αποστροφής του εκλογικού σώματος από την κάλπη
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Τα μέτρα για ακρίβεια, ενέργεια και μεταρρυθμίσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.