Πολιτικη & Οικονομια

Νίκος Βούτσης για Έλενα Ακρίτα: «Το πολιτικό θάρρος συμπλέκεται καμία φορά με το πολιτικό θράσος»

Εκφράζει την ενόχλησή του με αφορμή τα σχόλιά της για τον Νάσο Ηλιόπουλο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κριτική στην Έλενα Ακρίτα ασκεί ο Νίκος Βούτσης, με αφορμή την καυστική ανάρτησή της για τον Νάσο Ηλιόπουλο - Το σχόλιό του για Πολάκη - Κασσελάκη.
Ο Νίκος Βούτσης στρέφεται κατά της Έλενας Ακρίτα με δηλώσεις του © Eurokinissi/Τατιάνα Μπόλαρη/Γιώργος Κονταρίνης

Κριτική στην Έλενα Ακρίτα ασκεί ο Νίκος Βούτσης, με αφορμή την καυστική ανάρτησή της για τον Νάσο Ηλιόπουλο - Το σχόλιό του για Πολάκη - Κασσελάκη.

Τη στάση της Έλενας Ακρίτα, η οποία με ανάρτησή της επιτέθηκε στον Νάσο Ηλιόπουλο, όταν ο τελευταίος έκανε λόγο για «βούρκο στον ΣΥΡΙΖΑ», καλώντας τον να αποχωρήσει άμεσα από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στηλίτευσε ο Νίκος Βούτσης.

Μιλώντας στο Action24, το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είδα μια νέα βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, την κυρία Ακρίτα που άρχισε να λέει να φύγει ο Ηλιόπουλος. Μα αν είναι δυνατόν; Το πολιτικό θάρρος συμπλέκεται καμιά φορά με το πολιτικό θράσος. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι πολιτικά αυτεξούσιοι να θεωρούν ότι μπορούν να μιλάνε για όλους και για όλα χωρίς μέτρο και χωρίς να σκεφτούν τι τους έφερε σε αυτή τη θέση».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cx3h8lxjbrh5)

Ο Νίκος Βούτσης αναφέρθηκε και στον Παύλο Πολάκη, λέγοντας ότι «το 2012 ήταν με τον κ. Καζάκη και το 2015 μπήκε στις γραμμές μας και ήταν σύντροφος. Όχι όμως το αντίθετο όσοι θεωρούν ότι είναι σωστή η ρότα που μπήκε η υπόθεση να κουνάνε το δάχτυλο σε ανθρώπους που έχουν δείξει έργο στον ΣΥΡΙΖΑ. Λίγος συγκρατημός καλό είναι».

«Σε όλες τις θέσεις μπήκαν συγκεκριμένοι σύντροφοι που θεωρούν ότι είναι η ώρα τους να βάλουν τη σφραγίδα τους», δήλωσε ο Νίκος Βούτσης συμπληρώνοντας ότι «μια στενή ομάδα γύρω από τον Στέφανο Κασσελάκη δεν είναι υπερασπίσιμη δημόσια».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cx3id1s9ulkx)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ