Πολιτικη & Οικονομια

Αρβανίτης για ΣΥΡΙΖΑ: «Πάλι καλά που παίρνουμε 14% στις δημοσκοπήσεις»

«Πολλές φορές ο Κασσελάκης μας φέρνει σε δύσκολη θέση» σχολιάζει ο ευρωβουλευτής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης
© ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Κώστας Αρβανίτης: Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις στο κόμμα, τον Στέφανο Κασσελάκη και τα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις

Ο Κώστας Αρβανίτης σχολίασε σήμερα (17.11) τις εξελίξεις στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις αποχωρήσεις από την ευρωομάδα του κόμματος. Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «πάλι καλά που παίρνουμε 14% στις δημοσκοπήσεις». 

«Και πάλι καλά που παίρνουμε 14% στις δημοσκοπήσεις, το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να πάρει όλη τη ζημιά, τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν τον πειράζει κανείς...Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ψηφίζουν ακόμα ΣΥΡΙΖΑ και να τους πω ότι "θα το πάμε το καράβι" με όσους μπορούν, με όσους πρέπει και με όσους το αισθάνονται», είπε ο Κώστας Αρβανίτης, σημειώνοντας ότι ο πήχης του 17% που έχει θέσει ο Στέφανος Κασσελάκης για τις Ευρωεκλογές, αποτελεί έναν ρεαλιστικό στόχο. 

Αρβανίτης: «Ο Στ. Κασσελάκης μάς φέρνει πολλές φορές σε δύσκολη θέση»

«Πολλές φορές ο πρόεδρος μας φέρνει σε δύσκολη θέση, όπως για παράδειγμα με τα 37 δισ. Δεν μπορείς να λες ότι ο Τσακαλώτος το πήγε λάθος, ο Δραγασάκης το πήγε λάθος, γιατί γεννιέται το ερώτημα "που ήταν ο τότε πρωθυπουργός"; Μειώνεις τον πρόεδρό μου έτσι, χαμηλώνεις τον πήχη για τον πρόεδρό μου, δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτό. Ο κ. Κασσελάκης οφείλει να ακούει, να δημιουργήσει πολιτικό κέντρο και να πάει στο συνέδριο», δήλωσε στην ίδια συνέντευξη ο Κώστας Αρβανίτης και αναφέρθηκε στις εσωκομματικές εξελίξεις που αναμένονται το επόμενο διάστημα στον ΣΥΡΙΖΑ. 

«Πιστεύω στο "ραντεβού στο συνέδριο", μπορούν να συζητηθούν πολλά πράγματα, όπως για παράδειγμα η αλλαγή τακτικής. Οι κινήσεις φυγής από τον ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι λάθος. Αν φύγεις στο συνέδριο γιατι δεν μπορείς να τα βρεις στο πολιτικό ζήτημα τότε ναι, άλλα όχι να φύγεις από τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή ο πρόεδρος καθυστέρησε δύο ώρες να έρθει στη συνάντηση... Δεν θέλω να φύγει η Έφη Αχτσιόγλου», κατέληξε ο Κώστας Αρβανίτης. 

Διαβάστε περισσότερα για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ