- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Αρβανίτης για ΣΥΡΙΖΑ: «Πάλι καλά που παίρνουμε 14% στις δημοσκοπήσεις»
«Πολλές φορές ο Κασσελάκης μας φέρνει σε δύσκολη θέση» σχολιάζει ο ευρωβουλευτής
Κώστας Αρβανίτης: Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις στο κόμμα, τον Στέφανο Κασσελάκη και τα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις
Ο Κώστας Αρβανίτης σχολίασε σήμερα (17.11) τις εξελίξεις στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις αποχωρήσεις από την ευρωομάδα του κόμματος. Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «πάλι καλά που παίρνουμε 14% στις δημοσκοπήσεις».
«Και πάλι καλά που παίρνουμε 14% στις δημοσκοπήσεις, το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να πάρει όλη τη ζημιά, τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν τον πειράζει κανείς...Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ψηφίζουν ακόμα ΣΥΡΙΖΑ και να τους πω ότι "θα το πάμε το καράβι" με όσους μπορούν, με όσους πρέπει και με όσους το αισθάνονται», είπε ο Κώστας Αρβανίτης, σημειώνοντας ότι ο πήχης του 17% που έχει θέσει ο Στέφανος Κασσελάκης για τις Ευρωεκλογές, αποτελεί έναν ρεαλιστικό στόχο.
Αρβανίτης: «Ο Στ. Κασσελάκης μάς φέρνει πολλές φορές σε δύσκολη θέση»
«Πολλές φορές ο πρόεδρος μας φέρνει σε δύσκολη θέση, όπως για παράδειγμα με τα 37 δισ. Δεν μπορείς να λες ότι ο Τσακαλώτος το πήγε λάθος, ο Δραγασάκης το πήγε λάθος, γιατί γεννιέται το ερώτημα "που ήταν ο τότε πρωθυπουργός"; Μειώνεις τον πρόεδρό μου έτσι, χαμηλώνεις τον πήχη για τον πρόεδρό μου, δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτό. Ο κ. Κασσελάκης οφείλει να ακούει, να δημιουργήσει πολιτικό κέντρο και να πάει στο συνέδριο», δήλωσε στην ίδια συνέντευξη ο Κώστας Αρβανίτης και αναφέρθηκε στις εσωκομματικές εξελίξεις που αναμένονται το επόμενο διάστημα στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Πιστεύω στο "ραντεβού στο συνέδριο", μπορούν να συζητηθούν πολλά πράγματα, όπως για παράδειγμα η αλλαγή τακτικής. Οι κινήσεις φυγής από τον ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι λάθος. Αν φύγεις στο συνέδριο γιατι δεν μπορείς να τα βρεις στο πολιτικό ζήτημα τότε ναι, άλλα όχι να φύγεις από τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή ο πρόεδρος καθυστέρησε δύο ώρες να έρθει στη συνάντηση... Δεν θέλω να φύγει η Έφη Αχτσιόγλου», κατέληξε ο Κώστας Αρβανίτης.
Διαβάστε περισσότερα για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Στήσατε συνομωσία πάνω σε μία εθνική τραγωδία»
Εύσημα Γκεοργκίεβα στην Ελλάδα για την πρόωρη αποπληρωμή δανείων
Γιατί έπεσε άσφαλτος στο σημείο όπου βρέθηκαν τα αρχαία
Παρέμβαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην προσύνοδο του PES για την ενεργειακή κρίση και τις διεθνείς εξελίξεις
«Θα οργανώσουμε επιχειρήσεις για να τους πετάξουμε έξω» δηλώνει ο υπουργός
Ο υπουργός Επικρατείας μίλησε για τα μέτρα στήριξης, τη δημοσιονομική σταθερότητα και την προστασία των ανηλίκων
«Δεν θα δεχθούμε περικοπές σε κρίσιμους πυλώνες» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Η επανέναρξη του Great Sea Interconnector (GSI) και οι πιθανές επιλογές της Άγκυρας
Η παραδοχή του Αμερικανού προέδρου και το συνεχιζόμενο αδιέξοδο στη Μέση Ανατολή
«Έτσι αντιλαμβάνεται ο κ. Δούκας την αναβάθμιση μιας ιστορικής πλατείας;» διερωτάται η παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
Στα 1,35 ευρώ το λίτρο για τους δικαιούχους του επιδόματος
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Οκτωβρίου πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη συγκυρία
Διπλωμάτης καριέρας και με μεγάλη εμπειρία - Το προφίλ και η πορεία του
Συνάντηση του πρωθυπουργού με αντιπροσωπεία αγροτών στη Λάρισα για το κόστος παραγωγής
Το μήνυμα για την επανένωση του ΣΥΡΙΖΑ
Με αφορμή τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού για τη Δεξιά
«Δεν είναι φιλοδοξία για κάθε νέο ο κατώτατος μισθός. Η φιλοδοξία είναι να πετύχει στη ζωή»
«Δεν υπάρχει πια ο ΣΥΡΙΖΑ»
Τα 4+1 προγράμματα που έρχονται πριν φύγει το 2026
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.