Πολιτικη & Οικονομια

Πολάκης κατά Φίλη: «Δέξου το αποτέλεσμα των εκλογών ή άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει»

«Σταμάτα να δηλητηριάζεις τον τηλεοπτικό αέρα και τον ΣΥΡΙΖΑ» γράφει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παύλος Πολάκης και Νίκος Φίλης σε παλιό στιγμιότυπο από τη Βουλή
Ο Παύλος Πολάκης καλεί τον Νίκο Φίλη να «σταματήσει να δηλητηριάζει τον ΣΥΡΙΖΑ»© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Παύλος Πολάκης: Η ανάρτηση κατά του Νίκου Φίλη στο Facebook για την αποδοχή του Στέφανου Κασσελάκη και την πορεία του στο κόμμα

Κατά του Νίκου Φίλη στρέφεται με ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης, καλώντάς τον να αποδεχθεί το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών και τον Στέφανο Κασσελάκη ως πρόεδρο, αλλά και να σταματήσει «να δηλητηριάζει τον τηλεοπτικό αέρα και τον ΣΥΡΙΖΑ». 

«Η αποδέξου το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών στο Συριζα-ΠΣ που συμμετείχαν 150.000 άνθρωποι και εξέλεξαν πρόεδρο το Στέφανο Κασσελάκη. Η «Άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει»
(από τη λειτουργία της Κυριακής του Παραλύτου η ρήση) Σταμάτα να δηλητηριάζεις, λόγω της στενοχώριας και της πολιτικής σου αγκύλωσης, τον τηλεοπτικό αέρα και το ΣΥΡΙΖΑ με θεωρίες συνωμοσίας για "άγνωστους οικονομικούς παράγοντες που επέβαλλαν νέα ηγεσία στο ΣΥΡΙΖΑ"», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης. 

ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ !! Η αποδέξου το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών στο Συριζα-ΠΣ που συμμετείχαν 150.000 ανθρωποι και εξέλεξαν...

Posted by Παυλος Πολακης on Monday, October 23, 2023

Φίλης για Κασσελάκη: Όπως εκφράζεται σήμερα δεν μπορεί να εκπροσωπεί το κόμμα - Θα θέσω θέμα ηγεσίας

Αποφασισμένος να πάει τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ στα άκρα φαίνεται πως είναι ο Νίκος Φίλης, ο οποίος ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας στον ΑΝΤ1 ότι «θα θέσω θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ». Οι εξελίξεις αυτές ήρθαν μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν για τις θέσεις του Στέφανου Κασσελάκη από παλαιά του άρθρα στον Εθνικό Κήρυκα.

Αρχικά ο κ. Φίλης είπε: «Πιο νωπή λαϊκή εντολή είναι η απόφαση που έδωσε ο λαός με τις δημοτικές εκλογές, όπου εκεί υποχώρησε περαιτέρω το κύρος και η εκλογική επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ, στο 12,7%». Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε με νόημα ότι «αυτό δεν οφείλεται προσωπικά στον κ. Κασσελάκη, αλλά δεν το ανέκοψε». Σύμφωνα με τον ίδιο, μάλιστα, «υπάρχει μια ψυχρή αποδοκιμασία από την κοινωνία».

Όσον αφορά την αποκάλυψη της ΕΦ.ΣΥΝ. για τα άρθρα του Στέφανου Κασσελάκη στα οποία, μεταξύ άλλων, ζητούσε απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και μειώσεις μισθών, ο κ. Φίλης παραδέχθηκε ότι «δεν γνωρίζαμε όσα αποκάλυψε η Εφημερίδα των Συντακτών». Στο πλαίσιο αυτό πρόσθεσε, μάλιστα, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να εκπροσωπεί ένα αριστερό κόμμα. Όσο για το περιεχόμενο των άρθρων αυτών ο Νίκος Φίλης είπε ότι συνιστούν ακραία εκδοχή του νεοφιλελευθερισμού, ότι αυτά δεν τολμούσαν να τα πουν στην Ελλάδα οι νεοφιλελεύθεροι και οτι ο Στέφανος Κασσελάκης είπε τα ίδια πράγμα στην ομιλία του στο συνέδριο του ΣΕΒ πριν από μερικές ημερες.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwfm3ee6sggx)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ