Πολιτικη & Οικονομια

Τατσόπουλος: «Φαινόμενο "μπερλουσκονισμού" ο Κασσελάκης - Ήρθε να "αγοράσει" ένα αριστερό κόμμα»

Πώς σχολιάζει ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής τις συγκρούσεις στον ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος
Πώς σχολιάζει ο Πέτρος Τατσόπουλος τις εσωκομματικές διαμάχες στον ΣΥΡΙΖΑ © EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Πέτρος Τατσόπουλος: Ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τον Στέφανο Κασσελάκη και το «φαινόμενο του μπερλουσκονισμού»

Ο Πέτρος Τατσόπουλος εξέφρασε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ τη θέση του για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας ότι στην περίπτωση του Στέφανου Κασσελάκη, συναντάμε ένα φαινόμενο «μπερλουσκονισμού»

«Ο Κασσελάκης είναι ένας άλλος κόσμος, ζει ανάμεσα σε πάμπλουτους ανθρώπους και έρχεται να αγοράσει ένα κόμμα. Είναι φαινόμενο Μπερλουσκονιμού», είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος και πρόσθεσε: «η ιδιοτυπία εδώ είναι ότι ένας Μπερλουσκόνι, έρχεται να "αγοράσει" ένα αριστερό κόμμα» και όχι όπως είπε ένα δεξιό συντηρητικό.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων, αν ο Στέφανος Κασσελάκης παραμείνει ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε πως «πιθανόν να παραμείνει αλλά θα αποχωρίσει το κόμμα». Πάντως, ο κ. Τατσόπουλος σημείωσε ότι οι εσωκομματικές διαμάχες φαίνεται ότι μπορούν να οδηγήσουν σε διάσπαση του κόμματος. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwd2hl1yht7l)

Επίθεση Τζουμάκα σε Κασσελάκη: «Αυτός δεν ήρθε στον ΣΥΡΙΖΑ, τον φέρανε εν γνώσει του Τσίπρα»

Νωρίτερα, μέσα από τη συχνότητα και πάλι του ΣΚΑΪ, ο Στέφανος Τζουμάκας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη

«Ο Αλέξης Τσίπρας είπα ότι δεν έπρεπε να παραιτηθεί και θα έχουμε κρίση ηγεσίας και κρίση πολιτικής ενότητας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι διχασμένος πια, γιατί η ηγεσία δεν γίνεται αποδεκτή. Ήδη έχει την πρώτη της πολιτική ήττα στις δημοτικές εκλογές. Πολιτικά έχω πλήρη διαφωνία με την ηγεσία, δεν μπορεί να οδηγήσει. Υπέστη την πρώτη ήττα τώρα πάει για τη δεύτερη στις ευρωεκλογές, αυτή είναι η άποψή μου. Γι’ αυτό έθεσα προχθές στη συνεδρίαση (σ.σ Πολιτική Γραμματεία) ότι πρέπει να εξετάσουμε θέμα πολιτικής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τζουμάκας, κάνοντας λόγο για σαφή πολιτική απομόνωση του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Αυτός δεν ήρθε τον φέρανε, τίποτε δεν έρχεται από μόνο του. Εν γνώσει του Τσίπρα ήρθε, άλλο τι στάση κρατάει, υπάρχει κανείς που δεν το ήξερε; Ψυχραιμία», είπε ο κ. Τζουμάκας και συνέχισε: «Τι βγήκε και είπε η αυτή η ηγεσία το βράδυ των δημοτικών εκλογών… Λέξη για την πολιτική απομόνωση και το πολιτικό στραπάτσο… ‘’τι έγινε με τον δήμαρχο τάδε και τον τάδε’’ για να αποφύγει το πρόβλημα». Ερωτηθείς γιατί ακούστηκαν οι αναφορές των κ. Τσακαλώτου και Σκουρλέτη στην Πολιτική Γραμματεία και όχι η δική του, σχολίασε «δεν είπανε για εμένα γιατί θέλουν να στήσουν το ματς Καρέζη – Βουγιουκλάκη οι ‘’μεν και οι δεν’’».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwd2c32i6e3t)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ