Πολιτικη & Οικονομια

«Έχασε» τον δρόμο ο Όλαφ Σολτς στο κόκκινο χαλί στα Τίρανα

Στο Χ έγινε σύγκριση του Γερμανού Καγκελάριου με τον Τζο Μπάιντεν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Έχασε» τον δρόμο ο Όλαφ Σολτς στο κόκκινο χαλί στα Τίρανα
Όλαφ Σολτς © ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Όλαφ Σολτς: Πήρε τον «λάθος» δρόμο στα Τίρανα - Στο Χ έγινε σύγκριση του Γερμανού Καγκελάριου με τον Τζο Μπάιντεν

Μπέρδεψε για λίγο τον δρόμο του ο Γερμανός Καγκελάριος Ολαφ Σολτς κατά την άφιξή του στο πρωθυπουργικό γραφείο στα Τίρανα, όπου τον περίμενε ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

Ο Όλαφ Σολτς, έφτασε στα Τίρανα που μετείχε στη συνάντηση της «Διαδικασίας του Βερολίνου» για τα Δυτικά Βαλκάνια. Ο Γερμανός Καγκελάριος κατά την άφιξή του στο πρωθυπουργικό γραφείο των Τιράνων, δεν έστριψε ακολουθώντας το κόκκινο χαλί.

Αντιθέτως, συνέχισε ευθεία την πορεία του περνώντας πάνω από τα διαχωριστικά και θα συνέχιζε προς εκείνη την κατεύθυνση αν δεν τον ειδοποιούσαν έγκαιρα πως από την άλλη πλευρά ήταν η είσοδος. Το βίντεο αυτό κυκλόφορησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλοί έκαναν την σύγκριση με τον Τζο Μπάιντεν.

Στο επίκεντρο της κουβένας που ήταν παρόντες μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ,συζητήθηκε η ένταξη έξι χωρών (Αλβανία,Κόσοβο,Σερβία,Μαυροβούνιο,Βόρεια Μακεδονία και Βοσνία) των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ