Πολιτικη & Οικονομια

«Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια ημέρα» δήλωσε ο Λ. Αυγενάκης

Τη Δευτέρα θα μιλήσει με νέο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια ημέρα» δήλωσε ο Λ. Αυγενάκης
Λευτέρης Αυγενάκης © INTIME NEWS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Αυγενάκης - Περιφέρεια Θεσσαλίας: Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία ημέρα - Σήμερα θα μιλήσει με το νέο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα

Κάλεσμα στο νέο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα για συνάντηση θα απευθύνει αύριο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης όπως τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΤ, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Αύριο κιόλας, θα καλέσω τον νέο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Δημήτρη Κουρετά για να προγραμματίσουμε συνάντηση, ώστε να καλύψουμε τις εύλογες καθυστερήσεις στην εφαρμογή του προγράμματος ανασυγκρότησης της περιοχής που προκαλεί η μετάβαση σε νέα διοίκηση. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια ημέρα!» είπε σχετικά.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cw99moocz8wh)

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών ο κ. Αυγενάκης αφού αρχικά έδωσε συγχαρητήρια σε όλους όσοι εξελέγησαν, επισήμανε ότι «στις 12 από τις 13 Περιφέρειες της χώρας, οι περιφερειάρχες έχουν φιλελεύθερα χαρακτηριστικά, παρότι όλα τα κόμματα συσπειρώθηκαν ενάντια στην κυβέρνηση».

Και συμπλήρωσε πως «είναι αυτονόητη η συνεργασία μας σε θεσμικό επίπεδο με όλα τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α' και Β' βαθμού, με γνώμονα το καλό των πολιτών σε όλη την επικράτεια».

ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ ΕΡΤ-ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Πολλά συγχαρητήρια...

Posted by Λευτέρης Αυγενάκης on Sunday, October 15, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ