- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Γεωργιάδης: «Ψήφισα και έπεσα πάνω στον Κασσελάκη - Είμαστε δύο Εκαλιώτες στην πολιτική»
Η συνάντηση του υπουργού με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο εκλογικό τμήμα
Άδωνις Γεωργιάδης: Το νέο σχόλιο για τον Στέφανο Κασσελάκη και η τυχαία συνάντησή τους στην Εκάλη
Ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε το δικό του σχόλιο για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 στην τηλεόραση του Mega και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνάντηση που είχε το πρωί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη στην Εκάλη.
«Πιστεύω ότι ο κ. Κασσελάκης, αυτή τη δύναμη των Μέσων, του trend και της μόδας που έχει δημιουργήσει δεν μπορεί να την κρατήσει για πάντα. Αυτά στη ζωή είναι πράγματα που κρατάνε λίγο. Άρα κατεβαίνει στην κάλπη, φρέσκος αρχηγός τριών εβδομάδων, με όλα τα κανάλια και τις κάμερες από πίσω, να τον κυνηγάνε… Πήγα να ψηφίσω στην Εκάλη και έπεσα πάνω στον Κασσελάκη. Ψηφίζω και εγώ κατά τύχη στην Εκάλη» αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Ευαγγελάτος του απάντησε με χιούμορ: «Του κάνατε σπάσιμο!».
«Πάντα εκείνη την ώρα ψηφίζω! Να αλλάξω τις εκλογικές μου συνήθειες για τον Κασσελάκη; Εγώ φταίω που συνέπεσε ο αρχηγός της ριζοσπαστικής αριστεράς να ψηφίζει στην Εκάλη; Αν μου το έλεγαν δεν θα το πίστευα. Συνέβη κι αυτό! Είμαστε δύο Εκαλιώτες στην πολιτική. Ο Κασσελάκης και εγώ. Όταν είδα ότι ήταν ο Κασσελάκης, ήμουν διακριτικός. Δεν πήγα μπροστά στις κάμερες. Αν ήθελα να κάνω φασαρία, θα είχα μπει μπροστά του και θα έπαιζαν μόνο αυτό το θέμα όλο το βράδυ. Στην ουσία όμως… Ο κ. Κασσελάκης με την ορμή του φρέσκου, με την ορμή των μέσων… τζίφος. Πολύ μέλι από τηγανίτα τίποτα…», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιες αλλαγές εξετάζει το υπουργείο
Τι πρέπει να τσεκάρουν οι δικαιούχοι για να μην καθυστερήσει η πληρωμή
Όλες οι αλλαγές που έρχονται με το νομοσχέδιο
«Η στήριξη της κοινωνίας δεν σταματά σε αυτά τα οποία έχουμε εξαγγείλει», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός
Η επίκληση της ουκρανικής επιχείρησης στο Κουρσκ
Ο βουλευτής Χανιών αμφισβητεί το μοντέλο της συλλογικής ηγεσίας
Στο πλαίσιο της παρουσίας του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής
Τι προβλέπει η προτεινόμενη ρύθμιση
Αφήνει αιχμές για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αποχαιρετά τον «Καπετάνιο» του Παναθηναϊκού
Επιβεβαιώνονται τα στοιχεία για το ΑΕΠ - Αύξηση της καταναλωτικής δαπάνης κατά 1,8%
Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι και οι διασταυρώσεις
«Έμαθες τι σημαίνει η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος για σένα;»
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι
Αντικαθιστά την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ μετά την αποπομπή της
Πώς η κρατική αρωγή μπορεί να λειτουργεί ως τροχοπέδη στην ασφάλιση κατοικιών, σύμφωνα με τον Στράτο Παραδιά
Έργο εθνικής σημασίας για την ενεργειακή αυτονομία και τη μείωση του κόστους
Τα «πηγαδάκια» και οι τόνοι που ανέβηκαν επικίνδυνα
Οι παρεμβάσεις που φέρνει σε νέο νομοσχέδιο το Υπουργείο Εργασίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.