Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης: «Ψήφισα και έπεσα πάνω στον Κασσελάκη - Είμαστε δύο Εκαλιώτες στην πολιτική»

Η συνάντηση του υπουργού με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο εκλογικό τμήμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλά στην Ολομέλεια από τα έδρανα των Υπουργών - Λήψη όπου έχει τα χέρια του ανοιχτά
© ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKNISSI

Άδωνις Γεωργιάδης: Το νέο σχόλιο για τον Στέφανο Κασσελάκη και η τυχαία συνάντησή τους στην Εκάλη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε το δικό του σχόλιο για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 στην τηλεόραση του Mega και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνάντηση που είχε το πρωί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη στην Εκάλη

«Πιστεύω ότι ο κ. Κασσελάκης, αυτή τη δύναμη των Μέσων, του trend και της μόδας που έχει δημιουργήσει δεν μπορεί να την κρατήσει για πάντα. Αυτά στη ζωή είναι πράγματα που κρατάνε λίγο. Άρα κατεβαίνει στην κάλπη, φρέσκος αρχηγός τριών εβδομάδων, με όλα τα κανάλια και τις κάμερες από πίσω, να τον κυνηγάνε… Πήγα να ψηφίσω στην Εκάλη και έπεσα πάνω στον Κασσελάκη. Ψηφίζω και εγώ κατά τύχη στην Εκάλη» αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Ευαγγελάτος του απάντησε με χιούμορ: «Του κάνατε σπάσιμο!».

«Πάντα εκείνη την ώρα ψηφίζω! Να αλλάξω τις εκλογικές μου συνήθειες για τον Κασσελάκη; Εγώ φταίω που συνέπεσε ο αρχηγός της ριζοσπαστικής αριστεράς να ψηφίζει στην Εκάλη; Αν μου το έλεγαν δεν θα το πίστευα. Συνέβη κι αυτό! Είμαστε δύο Εκαλιώτες στην πολιτική. Ο Κασσελάκης και εγώ. Όταν είδα ότι ήταν ο Κασσελάκης, ήμουν διακριτικός. Δεν πήγα μπροστά στις κάμερες. Αν ήθελα να κάνω φασαρία, θα είχα μπει μπροστά του και θα έπαιζαν μόνο αυτό το θέμα όλο το βράδυ. Στην ουσία όμως… Ο κ. Κασσελάκης με την ορμή του φρέσκου, με την ορμή των μέσων… τζίφος. Πολύ μέλι από τηγανίτα τίποτα…», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cw3cl9qabtnd)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ