- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σ. Βούλτεψη: «Σκοπός μας είναι να ολοκληρώσουμε τη διαπραγμάτευση εγκαίρως»
Η κυβερνητική εκπρόσωπος μιλά για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα
Η κυβερνητική εκπρόσωπος έκανε δηλώσεις σήμερα, Κυριακή, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Συγκεκριμένα είπε: «Έχουμε πει από την αρχή ότι αυτή είναι η τελευταία διαπραγμάτευση, η τελευταία αξιολόγηση και επομένως ήταν αναμενόμενο και το γνωρίζαμε και το αντιλαμβάνονται όλοι ότι θα ήταν και η πιο δύσκολη. Διότι, πλέον δεν πάμε σε ένα αναγκαστικό δάνειο, πάμε σε αυτό που ονομάζουμε πιστοληπτική γραμμή, δηλαδή γραμμή στήριξης με πίστωση. Δουλειά μας είναι να επαληθεύσουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»
Στη συνέχεια η κ. Βούλτεψη τόνισε: «Εμείς έχουμε έναν σκοπό: Να ολοκληρώσουμε τη διαπραγμάτευση εγκαίρως. Ωστόσο, δεν πρόκειται και δεν θέλουμε να θέσουμε σε κίνδυνο αυτό το οποίο αναφέρεται στον προϋπολογισμό του 2015 και αυτό επιδιώκουμε, που είναι η ανάπτυξη. Εάν, λοιπόν, δεν γίνουν τα πράγματα όπως τα αντιλαμβανόμαστε και τα πιστεύουμε και πιστοποιούνται και από τους Διεθνείς Οίκους Αξιολόγησης, υπάρχει κίνδυνος να τεθεί το στοίχημά μας, της ανάπτυξης, σε κίνδυνο. Εμείς, λοιπόν, που διαπραγματευόμαστε θέλουμε συμφωνία και την επιδιώκουμε μέσα στα χρονικά όρια που έχουν τεθεί, δηλαδή στο τέλος του χρόνου να έχει ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία. Αλλά, δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο την ανάπτυξη. Περάσαμε πάρα πολλά για να έχουμε αυτή τη στιγμή οικονομικά στοιχεία θετικά από όλες τις πλευρές και θα ήταν πάρα πολύ λάθος να πάμε πίσω».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η είδηση αυτή εξηγεί από μόνη της γιατί πρόχειρες ιδέες, όπως η πατριωτική εισφορά του κ. Τσίπρα, δεν έχουν καμία τύχη στον σημερινό κόσμο»
Mε αφορμή με την υπόθεση Novartis
Η ανάθεση έγινε μέσα από ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό
Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη και επίσημη ανακοίνωση συστράτευσης
Έξι διαρθρωτικές παρεμβάσεις σε ορίζοντα τριετίας
Η άτυπη Σύνοδος πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι
Όσα ανέφερε για τη δράση των ΚΟΜΥ
Πρωτοβουλία Μακρόν για τη διαστημική διακυβέρνηση, την ασφάλεια και την τεχνολογία
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητά απαντήσεις για την πρόσβαση της Ελλάδας στον πηγαίο κώδικα του αμυντικού συστήματος
Στο επίκεντρο οι κανόνες για τις πλειοψηφίες και τις μειοψηφίες
Η επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση και το παράδοξο της επίκλησης μιας πολιτικής ατζέντας
«Η σύγκλιση δεν μπορεί να είναι σύνθημα στα χείλη των δημαγωγών» σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας
Τα νέα ποσά, οι δικαιούχοι και οι ημερομηνίες
Πλήρης αποκατάσταση ζημιών και διασφάλιση της ασφάλειας για την επανέναρξη μετροπόντικα
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας μετά το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για ανάσυρση της δικογραφίας των «αδιευκρίνιστων» ποσών
Πώς αυξάνεται το πλαφόν ανά πενταετία
Συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας για τις οικονομικές εξαγγελίες και την εσωκομματική επικαιρότητα
Δείτε την αναλυτική λίστα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.