Πολιτικη & Οικονομια

Τι απαντά ο Μπέος στην καταγγελία ότι εξύβρισε και χτύπησε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο

Επεισόδιο λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αχιλλέας Μπέος
© ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - Αχιλλέας Μπέος: Η απάντηση στην καταγγελία για ξυλοδαρμό και εξύβριση υποψήφιου δημοτικού συμβούλου

Ο Αχιλλέας Μπέος έδωσε την απάντησή στην καταγγελία ότι λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023, ο δήμαρχος του Βόλου και εκ νέου υποψήφιος, εξύβρισε και επιτέθηκε σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στο καφέ που διατηρεί.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο Αχιλλέας Μπέος φέρεται να είχε τηλεφωνήσει στον υποψήφιο της «Συμμαχίας για τον Βόλο» και φέρεται να τον είχε απειλήσει λέγοντας «μην τυχόν δω πεταμένα φέιγ βολάν», «από Δευτέρα θα δεις τι έχεις να πάθεις». Εκείνος του είπε ότι δεν τον φοβάται και ο απερχόμενος δήμαρχος Βόλου τον προκάλεσε να συναντηθούν σε λίγο στο μαγαζί του, το οποίο ήταν κλειστό. Όπως είπε στα gegonota.news ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, όταν έφτασε στο καφέ μαζί με 4 ακόμη φίλους του, ο Αχιλλέας Μπέος και οι μαυροφορεμένοι συνοδοί του ήταν ήδη εκεί και τους περίμεναν. Ο Αχιλλέας Μπέος φέρεται να εκτόξευσε απειλές, όπως «τελειώσατε κουφ…», «θα σας γαμ…», ενώ στη συνέχεια φέρεται να χτύπησε αρχικά έναν από τους φίλους του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου και στη συνέχεια και τον ίδιο. Όταν εκείνοι προσπάθησαν να αμυνθούν, μπήκαν στη μέση οι μαυροφορεμένοι για να προστατεύσουν τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος έσπευσε να εξαφανιστεί.

Στο σημείο έφτασε μετά από λίγο η αστυνομία που κατέγραψε το περιστατικό, ενώ υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό από κατάστημα της περιοχής, το οποίο δείχνει ένα μαύρο τζιπ που παρκάρει έξω από το κλειστό μαγαζί και στο σημείο συγκεντρώνονται μηχανάκια τα οποία κλείνουν ένα τμήμα του δρόμου. 

Η απάντηση του Αχιλλέα Μπέου για το επεισόδιο

Πριν από λίγη ώρα, ο Αχιλλέας Μπέος εξέδωσε ανακοίνωση, δίνοντας τη δική του απάντηση. «Συνεχίζεται ο πόλεμος λάσπης και συκοφαντιών, με κατασκευασμένα και ψευδή στοιχεία, από τα περιθωριακά μέσα που ο συνδυασμός Παπαπέτρου χρησιμοποιεί για να στήνει προβοκάτσιες σε βάρος μας. Τελευταίο κρούσμα η "πληροφορία" περί δήθεν επίθεσης και απειλών σε ένα υποψήφιο του συνδυασμού του, με τον οποίο για πολλούς λόγους κανένας από την αυτοδιοικητική μας παράταξη δεν είχε και δεν επιθυμεί να έχει καμία σχέση.

» Γνώριμος των αστυνομικών και δικαστικών αρχών, γνωστός και για την παρουσία του στις πόρτες νυχτερινών μαγαζιών, προφανώς ελέγχεται για την αξιοπιστία του, αλλά δεν είμαστε εμείς εκείνοι που θα αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να έπεσε θύμα των όσων καταγγέλλει. Αν, όμως πραγματικά, θέλει να βρεθούν οι δράστες ας τους αναζητήσουν στους κύκλους που κινείται. Άλλωστε ο συνδυασμός που ανήκει έχει αρκετούς δικηγόρους, που αυτοχαρακτηρίζονται σαν κορυφαίοι, ο δε επικεφαλής τους έχει μακρά πείρα με το να αναλαμβάνει υποθέσεις ατόμων με τα δικά του χαρακτηριστικά. Και ας σταματήσουν επιτέλους αυτή τη βρόμικη και αήθη πρακτική της κατασκευής κατηγοριών, επιχειρώντας να παραπλανήσουν και να χειραγωγήσουν τους ψηφοφόρους».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ