Πολιτικη & Οικονομια

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχθηκε τον Στέφανο Κασσελάκη στο Προεδρικό Μέγαρο

Η πρώτη συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχθηκε τον Στέφανο Κασσελάκη στο Προεδρικό Μέγαρο
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχθηκε τον Στέφανο Κασσελάκη στο Προεδρικό Μέγαρο © Eurokinissi

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου - Η πρώτη συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, πέρασε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί της Τρίτης την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου για να συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του, Μανώλη Καπνισάκη, και την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη.

Συγκεκριμένα, η κα Σακελλαροπούλου του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Μιλώντας για τα όσα είδε στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές, ο κ. Κασσελάκης τόνισε: «Είδα δια ζώσης τα προβλήματα, πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη άμεσης αρωγής από την Πολιτεία» και πρόσθεσε ότι ως αξιωματική αντιπολίτευση θα κάνουν ότι μπορούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Αναφερόμενη στην κλιματική κρίση, η κ. Σακελλαρόπουλου, υπογράμμισε ότι χρειάζεται να είναι έτοιμος ο κρατικός μηχανισμός η αυτοδιοίκηση αλλά και η τοπική κοινωνία. «Χρειάζεται συναίνεση με τη συνεργασία όλων για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις», σημείωσε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvynq86kp0eh)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ