Πολιτικη & Οικονομια

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Με τον Νίκο Χαρδαλιά έχουμε κοινό αξιακό σύστημα

Η ηθοποιός εξηγεί γιατί αποφάσισε να μπει στον πολιτικό στίβο και μιλά για την υποψηφιότητά της με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά»

giorgos-psychas.jpg.jpg
Γιώργος Ψύχας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Με τον Νίκο Χαρδαλιά έχουμε κοινό αξιακό σύστημα

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: H ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μιλάει για την υποψηφιότητά της ως Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» του Νίκου Χαρδαλιά.

Έχοντας διαγράψει τη δική της πορεία, μετά την αποφοίτησή της από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, αποφάσισε να διεκδικήσει την ψήφο των συμπολιτών της, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, πιστεύοντας πως «κάθε πολίτης που θέλει να είναι ενεργός οφείλει να βγαίνει μπροστά».

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Με τον Νίκο Χαρδαλιά έχουμε κοινό αξιακό σύστημα

Γιατί θέλετε να γίνετε Περιφερειακή Σύμβουλος;
Γιατί έχω πολύ όρεξη και θέληση να υλοποιήσω αυτά που θα βελτιώσουν την Αττική μας. Γιατί θέλω να πρόσφερα έμπρακτα στον τόπο που μεγάλωσα και στους ανθρώπους του. Ο ρόλος της περιφέρειας και των δήμων έχουν πολύ κομβικό ρόλο στο τρόπο διαβίωσης των πολιτών καθώς αποτελούν «μικρές κυβερνήσεις». Θέλω λοιπόν να λάβω μέρος στη διαμόρφωση μιας ισχυρής περιφέρειας για όλους.

Τι συνέβαλε στο να λάβετε αυτή την απόφαση;
Θεωρώ πως όποιος άνθρωπος αγαπάει τον τόπο του και τους ανθρώπους του αξίζει να ασχοληθεί με τα κοινά και να αποκτήσει ενεργό ρόλο. Δεν είχα ποτέ βλέψεις για πολιτική καριέρα και να λάβω μια θέση στην πολιτική σκηνή. Μου αρέσει πολύ να βοηθάω και η αυτοδιοίκηση είναι ένας χώρος που μπορείς πραγματικά να προσφέρεις. Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και προσκλήσεις. Σε κάποιες λέμε όχι και σε κάποιες λέμε ναι! Στην πρόσκληση του Νίκου Χαρδαλιά είπα ναι για δυο λόγους. Ο ένας είναι γιατί δεν μου αρέσει να διαμαρτύρομαι εάν δεν είμαι η ίδια διατεθειμένη να κάνω κάτι γι’ αυτά. Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με τον ίδιο τον Νίκο. Με τίμησε με την πρόσκληση ένας δραστήριος άνθρωπος, αεικίνητος με όραμα, όπου ό,τι του έχει ανατεθεί είναι άκρως αποτελεσματικός και γι’ αυτό δεν θα μπορούσα να αρνηθώ.

Τι μήνυμα θα θέλατε να απευθύνετε προς τους πολίτες της Αττικής;
Από τις βουλευτικές εκλογές παρατηρήθηκε μεγάλο ποσοστό αποχής από τις κάλπες. Επικρατεί μια αποστροφή των πολιτών από τα κοινά. Είμαι αισιόδοξη όμως και ευελπιστώ  πως αυτό δεν θα γίνει και στις αυτοδιοικητικές εκλογές και πως ο κόσμος θα συμμετέχει. Προτρέπω γενικά τον κόσμο και ιδιαίτερα τη νέα γενιά την Κυριακή της 8ης Οκτωβρίου, να πάει στις κάλπες και να ψηφίσει. Με την αποχή δεν λύνονται τα προβλήματα, μόνο διογκώνονται. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί ο καθένας με τον τρόπο του να αναδείξουμε την Περιφέρειά μας και να τη φτάσουμε στο επίπεδο που της αξίζει.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Με τον Νίκο Χαρδαλιά έχουμε κοινό αξιακό σύστημα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ