Πολιτικη & Οικονομια

Κορίνα Τριανταφύλλου: Η Αθήνα είναι πια μία πόλη πολλών ταχυτήτων

«Η τροχιά στην οποία βρίσκεται η πόλη μας αυτή την στιγμή, είναι ανοδική»

Κορίνα Τριανταφύλλου
Κορίνα Τριανταφύλλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αθήνα είναι πια μία πόλη πολλών ταχυτήτων

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: H Κορίνα Τριανταφύλλου γράφει για την υποψηφιότητά της ως Κοινοτική Σύμβουλος 1ης Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Αθηναίων και την πόλη.

Αγαπητοί φίλοι,

Η Αθήνα είναι πια μία πόλη πολλών ταχυτήτων.

Οι αναπλάσεις σε δρόμους και πλατείες, οι εκσυγχρονίσεις στους τομείς του ηλεκτροφωτισμού και της καθαριότητας, οι ποικίλες πολιτιστικές δράσεις αλλά και η αναδιάρθρωση των δημοτικών ιατρείων, έχουν φέρει την Αθήνα κοντά στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Οι 7 κοινότητες που απαρτίζουν την αθηναϊκή πρωτεύουσα, θα ενδυναμωθούν και θα αποτελέσουν έναν ισχυρό πυρήνα των γειτονιών που περιλαμβάνουν, σύμφωνα με τα όσα εξήγγειλε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του συνδυασμού ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ, στο Ωδείο Αθηνών, την περασμένη εβδομάδα.

Ως υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος, στην 1η Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων, αν οι πολίτες με στηρίξουν με την ψήφο τους, για αρχή, θα θέσω υπόψη των αρμοδίων, την ανάγκη επίβλεψης των εν εξελίξει (πάσης φύσεως) έργων, από τον Πρόεδρο της κάθε κοινότητας καθώς θα προσπαθήσω να εξασφαλίσω το δικαίωμα της Κοινοτικής Αρχής για την συνεχή και συντονισμένη επικοινωνία με τους επικεφαλής και τεχνικούς των συνεργείων, ως προς την πορεία της αποπεράτωσής των.

Θα πρέπει να είναι επίσης σαφής χρονικά η διεκπεραίωση των έργων ως προς αποφυγήν της υφιστάμενης ταλαιπωρίας που συχνά αναγκάζονται να υπόκεινται οι Αθηναίοι πολίτες.

Η τροχιά στην οποία βρίσκεται η πόλη μας αυτή την στιγμή, είναι ανοδική και πρέπει και αυτή τη φορά οι πολίτες να εμπιστευτούν τον συνδυασμό του Κ. Μπακογιάννη ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ, ώστε η διαδρομή να πάρει πορεία εκτόξευσης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ