Πολιτικη & Οικονομια

Ο λόγος πίσω από την αποχώρηση Ραπανάκη από την «Αυγή»

Δεχτήκαμε πολιτική «δολοφονίας χαρακτήρων» από στελέχη που στήριξαν τον Κασσελάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παραιτήθηκε ο διευθυντής της «Αυγής» Σπύρος Ραπανάκης - Στήριζε την Έφη Αχτσιόγλου
Παραιτήθηκε ο διευθυντής της «Αυγής» Σπύρος Ραπανάκης - Στήριζε την Έφη Αχτσιόγλου © Facebook

Ραπανάκης: Ο λόγος της αποχώρησης από την «Αυγή» - Δεχτήκαμε πολιτική «δολοφονίας χαρακτήρων» από στελέχη που στήριξαν τον Κασσελάκη

Για τους λόγους αποχώρησής του από την «Αυγή» μίλησε ο παραιτηθείς διευθυντής της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Ραπανάκης.

Ο Ραπανάκης, ο οποίος αποχώρησε από τη διεύθυνση της εφημερίδας μετά την εκλογή Κασσελάκη, θεωρεί πως η απόφασή του ελήφθη προκειμένου να διευκολύνει τις καταστάσεις.

«Είναι αυτονόητη κίνηση να διευκολύνω τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή την νέα ιδιοκτησία της ‘’Αυγής’’ να κάνει όποιες κινήσεις επιθυμεί, στην εφημερίδα του κόμματος», σημείωσε.

Να θυμίσουμε πως ο Ραπανάκης στο παρελθόν έχει συγκρουστεί ανοιχτά και με τον Παύλο Πολάκη, υποστηρικτή του Στέφανου Κασσελάκη. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως κατήγγειλε ότι και εκείνος και συνάδερφοί του στην εφημερίδα, αλλά και το ραδιόφωνο του κόμματος δέχθηκαν επιθέσεις συκοφάντησης τρομοκράτησης και δολοφονίας χαρακτήρων από υποστηρικτές της νέας ηγεσίας.

«Στην προεκλογική περίοδο τα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ, η Αυγή και το Κόκκινο και εγώ προσωπικά και οι συνάδελφοί μου, βρεθήκαμε στο επίκεντρο μίας μεθοδευμένης επιχείρησης συκοφάντησης τρομοκράτησης και διάφορα Fake news. Αυτό ξεκίνησε και από κεντρικά στελέχη του κόμματος που στήριξαν τη νέα ηγεσία. Αυτές οι επιθέσεις και η πολιτική δολοφονίας χαρακτήρων στην πραγματικότητα δεν καταδικάστηκαν από κορυφαία στελέχη του κόμματος ή από τον κύριο Κασσελάκη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Ραπανάκης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ