Πολιτικη & Οικονομια

Κόντρα Σταθάκη με Πολάκη για τον Κασσελάκη: «Ψάχναμε έναν Μπέπε Γκρίλο» - «Μάλλον δεν πήρες χαμπάρι»

Συνεχίζεται η ενδοκομματική σύγκρουση μετά την εκλογή του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιώργος Σταθάκης και ο Παύλος Πολάκης
Ο Γιώργος Σταθάκης και ο Παύλος Πολάκης (δεξιά) © EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Στα χαρακώματα Σταθάκης - Πολάκης για σχόλιο περί «Μπέπε Γκρίλο»: «Δεν πήρες χαμπάρι τι διάλεξε ο κόσμος»

Η σκληρή κόντρα που είχε ξεκινήσει στον ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εσωκομματικές εκλογές συνεχίζεται και μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, παρά το μήνυμα ένωσης που απηύθυνε ο νέος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αυτή τη φορά, κόντρα ξέσπασε μεταξύ του πρώην υπουργού Γιώργου Σταθάκη και του βουλευτή Χανίων Παύλου Πολάκη, ο οποίος υποστήριξε εξαρχής την υποψηφιότητα Κασσελάκη.

Σε χθεσινή του ανάρτηση, ο κ. Σταθάκης παρομοίασε τον νεοκλεγέντα πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με τον «Μπέπε Γκρίλο», τον Ιταλό κωμικό που ίδρυσε στη γειτονική χώρα το «Κίνημα Πέντε Αστέρων».

Αναρτώντας του κ. Κασσελάκη με τον Ευάγγελο Αντώναρο και τον Παύλο Πολάκη, ο πρώην υπουργός έγραψε: «Όλες οι απορίες μου λύθηκαν!!! Έναν Μπέπε Γκρίλο ψάχναμε να φτιάξει ένα κόμμα στο γνωστό μοντέλο τα «πέντε αστέρια», κατά της διάκρισης αριστερά/δεξιά και των εκφυλισμένων αριστερών κομμάτων. Και τον βρήκαμε. Μάχη μέχρι τέλους!!!!!!».

Όλες οι απορίες μου λύθηκαν!!! Έναν Μπέπε Γκρίλο ψάχναμε να φτιάξει ένα κόμμα στο γνωστό μοντέλο τα «πέντε αστέρια»,...

Posted by George Stathakis on Sunday, September 24, 2023

Απάντηση Πολάκη: «Μάλλον δεν το πήρες χαμπάρι»

Ο Παύλος Πολάκης «άναψε» με αυτή την «αχαρακτήριστη» -όπως είπε- άναρτηση του Γιώργου Σταθάκη, σημειώνοντας ότι «μάλλον δεν πήρες χαμπάρι» τι διάλεξε ο κόσμος.

Μάλιστα, θύμισε και τη μεταξύ τους κόντρα για τη βουλευτική έδρα στα Χανιά, όπου βγήκε νικητής ο κ. Πολάκης.

Η ανάρτησή του:

Κύριε καθηγητά μου ,Γιώργο Σταθακη ,που έγραψες αυτήν την αχαρακτήριστη ανάρτηση εχθές ,(φωτο 1) θέλω απλά να σου πω πως...

Posted by Παυλος Πολακης on Monday, September 25, 2023

«Κύριε καθηγητά μου, Γιώργο Σταθάκη, που έγραψες αυτήν την αχαρακτήριστη ανάρτηση εχθές, θέλω απλά να σου πω πως:

α) Ο κόσμος διάλεξε με ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ποσοστά (και στα Χανιά) βλέποντας τη δεύτερη φωτογραφία αφενός αλλά και ξέροντας τι ακριβως έγινε τον Φλεβάρη φέτος…. αλλά μάλλον δεν το πήρες χαμπάρι !!

και

Β) Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όχι απλά δεν ψάχνει για Πέπε Γκρίλο, αλλά βασικά απέρριψε με πάταγο όλους τους αυτοδιορισμένους θεματοφύλακες και ιδιοκτήτες του, της ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ και της ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΗΣ-ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΣΗΣ!!».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ