Πολιτικη & Οικονομια

«Είσαι του σατανά»: Η Ελένη Λουκά «ξαναχτύπησε» με λεκτική επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη

Τον περίμενε έξω από το εκλογικό κέντρο της Νέας Σμύρνης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Ελένη Λουκά επιτέθηκε λεκτικά στον Στέφανο Κασσελάκη
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Ελένη Λουκά: Η λεκτική επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη στη Νέα Σμύρνη - Η αντίδραση του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Λεκτική επίθεση από την Ελένη Λουκά δέχθηκε έξω από το εκλογικό κέντρο στο οποίο ψήφιζε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

Η Ελένη Λουκά φαίνεται ότι περίμενε τον Στέφανο Κασσελάκη έξω από τον χώρο όπου ψήφισε στη Νέα Σμύρνη και λίγο πριν μπει για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, τον πλησίασε και του είπε: «Ντροπή σου, ντροπή σου, είσαι του σατανά». Μάλιστα, οι παριστάμενοι προσπάθησαν να την απομακρύνουν και ο Στέφανος Κασσελάκης της απάντησε: «Σέβομαι την άποψή σου». 

Ψήφισε ο Στέφανος Κασσελάκης: «Ο κόσμος εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ»

Ενωτικός εμφανίστηκε στη δήλωσή του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Μιλώντας από το εκλογικό κέντρο στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε ότι η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου αποτελεί εγγύηση της σύγχρονης κυβερνώσας αριστεράς.

Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ανέφερε: «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που έχει ψηφίσει μέχρι στιγμής, έχουμε ακόμη χρόνο. Η κάλπη είναι άδεια σήμερα το πρωί και όλα κρίνονται σήμερα. Χιλιάδες κόσμου σήμερα είναι εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ, χιλιάδες κόσμου είναι εγγυητής της σύγχρονης κυβερνώσας αριστεράς που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Όλοι εμείς στην πρώτη γραμμή οφείλουμε να τους ακούσουμε. Ευχαριστώ από καρδιάς. Από αύριο προχωράμε μαζί».

Κλείνοντας, ο κ. Κασσελάκης είπε ότι θα πήγαινε στο αεροδρόμιο για να παραλάβει τη μητέρα του που ήλθε από την Αμερική.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvr20i7qawht)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ