Πολιτικη & Οικονομια

Αλέξης Τσίπρας: «Αισθάνομαι περήφανος για την παρακαταθήκη που αύριο θα παραλάβει η νέα ηγεσία»

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε στην Καισαριανή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αλέξης Τσίπρας κρατά το ψηφοδέλτιο και την επιλογή του για το πρόσωπο που επιθυμεί να δει πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Αλέξης Τσίπρας ψήφισε στην Καισαριανή για τον διάδοχό του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αλέξης Τσίπρας ψήφισε στην Καισαριανή - Το μήνυμα για την επόμενη ημέρα στο κόμμα

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής στην Καισαριανή και ψήφισε για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι «οι αληθινοί, οι μεγάλοι αγώνες που έχουμε να δώσουμε μπροστά μας, δεν είναι οι εσωκομματικοί αγώνες, είναι οι αγώνας στο κοινωνικό πεδίο και θα τους δώσουμε όλοι και όλες μαζί, ενωμένοι για να στηρίξουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά την κοινωνία».

Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος σημείωσε ακόμη ότι είναι περήφανος για την παρακαταθήκη που αφήνει στον νέο ή τη νέα πρόεδρο του κόμματος. «Μία βαριά παρακαταθήκη αλλά και ευτυχής, γιατί η μαζική συμμετοχή, η μαζική ανταπόκριση των μελών μας, το ενδιαφέρον της κοινωνίας είναι πολύ σημαντικό εφόδιο για όλους μας για την επόμενη μέρα».

Ολόκληρη η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα

«Σήμερα το λόγο έχουν τα δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή προσέρχονται μαζικά στις κάλπες. Και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Από αύριο θα έχουμε ένα νέο ή μία νέα Πρόεδρο, οποίαν η όποιον αποφασίσουν οι χιλιάδες Έλληνες.

» Είναι λοιπόν με μία έννοια, μία σημαντική στιγμή για το κόμμα μας και δεν μπορώ να σας κρύψω ότι αισθάνομαι περήφανος για την παρακαταθήκη που αύριο θα παραλάβει η νέα ηγεσία, μία βαριά παρακαταθήκη αλλά και ευτυχής, γιατί η μαζική συμμετοχή, η μαζική ανταπόκριση των μελών μας, το ενδιαφέρον της κοινωνίας είναι πολύ σημαντικό εφόδιο για όλους μας για την επόμενη μέρα.

» Γιατί οι αληθινοί, οι μεγάλοι αγώνες που έχουμε να δώσουμε μπροστά μας, δεν είναι οι εσωκομματικοί αγώνες, είναι οι αγώνας στο κοινωνικό πεδίο και θα τους δώσουμε όλοι και όλες μαζί, ενωμένοι για να στηρίξουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά την κοινωνία και να φέρουμε σύντομα το ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία και την Προοδευτική παράταξη σε τροχιά διακυβέρνησης».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ