Πολιτικη & Οικονομια

Σκουρλέτης: «Ηθική και πολιτική υποχρέωση του Τσίπρα να κάνει δήλωση μέχρι την Κυριακή»

«Ας αναμετρηθεί καθένας με το μπόι του», είπε ο πρώην υπουργός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Σκουρλέτης
© EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Πάνος Σκουρλέτης: Η αναφορά του πρώην υπουργού στην ανάγκη για δήλωση Τσίπρα μέχρι τον β' γύρο των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ

Στις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και την επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη έναντι της Έφης Αχτσιόγλου αναφέρθηκε σήμερα (20.9) σε συνέντευξή του στο OPEN ο πρώην υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης. Ο Πάνος Σκουρλέτης σημείωσε ότι θεωρεί «ηθική και πολιτική υποχρέωση του Αλέξη Τσίπρα να βγει μέχρι την Κυριακή και να κάνει μία δήλωση». 

«Ο κ. Κασσελάκης, όπως τον βλέπουμε τον τελευταίο μήνα, στερείται από κάποιες σαφείς προγραμματικές θέσεις. Έχει μεν καλοστημένα βίντεο, πολύ επικοινωνία, αλλά θα σας θυμίσω κάτι: ο υποψήφιος πρόεδρος κ. Κασσελάκης μετά τις εκλογές έδωσε μόνο μία τηλεοπτική συνέντευξη. Καταλαβαίνω ότι ένας άνθρωπος που είχε μικρή σχέση με τον χώρο και τη σφαίρα της πολιτικής, να είναι απαραίτητο να αποκτήσει μία εμπειρία, αλλά είναι αμετροέπεια να ζητάς να είσαι ο πρώτος τη τάξει», είπε ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί να βγαίνει ο κ. Κασσελάκης στο συνέδριο και να εργαλειοποιεί τον Τσίπρα. Με έναν διχαστικό λόγο να λέει ότι κάποιοι δεν ήθελαν να κυβερνήσουν, κάποιοι ήθελαν να χάσουν. Ας αναμετρηθεί καθένας με το μπόι του». 

«Θεωρώ ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει ηθική και πολιτική υποχρέωση να βγει μέχρι την Κυριακή και να κάνει μία δήλωση», σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης. Την ίδια ώρα, συμπλήρωσε ότι είναι «εντελώς λάθος» το γεγονός ότι εγγράφονται αυθημερόν νέα μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ψηφίσουν και τόνισε ότι «υπονομεύει την ίδια την εσωτερική λειτουργία ενός κόμματος».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ