- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σκουρλέτης: «Ηθική και πολιτική υποχρέωση του Τσίπρα να κάνει δήλωση μέχρι την Κυριακή»
«Ας αναμετρηθεί καθένας με το μπόι του», είπε ο πρώην υπουργός
Πάνος Σκουρλέτης: Η αναφορά του πρώην υπουργού στην ανάγκη για δήλωση Τσίπρα μέχρι τον β' γύρο των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ
Στις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και την επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη έναντι της Έφης Αχτσιόγλου αναφέρθηκε σήμερα (20.9) σε συνέντευξή του στο OPEN ο πρώην υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης. Ο Πάνος Σκουρλέτης σημείωσε ότι θεωρεί «ηθική και πολιτική υποχρέωση του Αλέξη Τσίπρα να βγει μέχρι την Κυριακή και να κάνει μία δήλωση».
«Ο κ. Κασσελάκης, όπως τον βλέπουμε τον τελευταίο μήνα, στερείται από κάποιες σαφείς προγραμματικές θέσεις. Έχει μεν καλοστημένα βίντεο, πολύ επικοινωνία, αλλά θα σας θυμίσω κάτι: ο υποψήφιος πρόεδρος κ. Κασσελάκης μετά τις εκλογές έδωσε μόνο μία τηλεοπτική συνέντευξη. Καταλαβαίνω ότι ένας άνθρωπος που είχε μικρή σχέση με τον χώρο και τη σφαίρα της πολιτικής, να είναι απαραίτητο να αποκτήσει μία εμπειρία, αλλά είναι αμετροέπεια να ζητάς να είσαι ο πρώτος τη τάξει», είπε ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί να βγαίνει ο κ. Κασσελάκης στο συνέδριο και να εργαλειοποιεί τον Τσίπρα. Με έναν διχαστικό λόγο να λέει ότι κάποιοι δεν ήθελαν να κυβερνήσουν, κάποιοι ήθελαν να χάσουν. Ας αναμετρηθεί καθένας με το μπόι του».
«Θεωρώ ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει ηθική και πολιτική υποχρέωση να βγει μέχρι την Κυριακή και να κάνει μία δήλωση», σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης. Την ίδια ώρα, συμπλήρωσε ότι είναι «εντελώς λάθος» το γεγονός ότι εγγράφονται αυθημερόν νέα μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ψηφίσουν και τόνισε ότι «υπονομεύει την ίδια την εσωτερική λειτουργία ενός κόμματος».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H νέα σύνθεση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Με αφορμή τον τελικό του Μουντιάλ
Η δήλωσή του μετά την αποχώρηση από την Κεντρική Επιτροπή
«Ο Φάμελλος πήρε κάποιες καλές θέσεις, αλλά τα μπουρδούκλωνε» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
«Όσοι επιλέγουν διαφορετική πολιτική διαδρομή οφείλουν να παραδώσουν την έδρα»
Η πρώτη δήλωση μετά την εκλογή της στην προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας
Με 7 ψήφους υπέρ και ένα λευκό
Αναλυτικά οι πληρωμές
«Η απαγόρευση δεν εξαφάνισε την αγορά, την παρέδωσε στη μαφία» σημείωσε ο πρώην πρωθυπουργός
«Τα επίσημα στοιχεία αποτυπώνουν τη θετική τροχιά της χώρας μας» σημειώνει ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ασφαλιστικό Ταμείο
Ξεκίνησαν οι θερινές εκπτώσεις 2026
Μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη
Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά
«Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα συντρόφων για ένα νέο ξεκίνημα»
Αναπτύσσεται κοινή επιχειρησιακή δράση στον τομέα της αντιτρομοκρατίας
Προτεραιότητα η πολιτική προετοιμασία και τα ψηφοδέλτια
Ο ΠτΔ επισκέφτηκε το Τζαμί Καλούτσιανης και το Οθωμανικό Λουτρό στο Κάστρο Ιωαννίνων
Tο συνολικό ποσό της δωρεάν κρατικής αρωγής ανέρχεται σε περίπου 36,5 εκατ. ευρώ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.