Πολιτικη & Οικονομια

O Φ. Κρανιδιώτης στηρίζει την ΟΝΝΕΔίτισσα για Πολυτεχνείο

«Η Έλλη Παπαγγελή δεν είπε πως δεν υπήρχαν καθόλου νεκροί»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
81496-164466.jpg

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, φαίνεται να υποστηρίζει την νεαρή ΟΝΝΕΔίτισσα, Έλλη Παπαγγελή, της οποίας η ανάρτηση στο facebook σχετικά με τους νεκρούς του Πολυτεχνείου προκάλεσε σάλο.

«Μέσα στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξε κανένας νεκρός, υπήρξαν όμως στους γύρω δρόμους κι αλλού. Αυτό είπε κι η Έλλη Παπαγγελή, την αλήθεια δηλαδή, όχι πως δεν υπήρχαν καθόλου νεκροί, και μας τα πρήξανε γι' αυτό διάφοροι. Διάφοροι υπεραγανακτισμένοι φωταδιστές ισχυριζόμενοι ψευδέστατα πως δήθεν είπε πως δεν υπήρχαν καθόλου νεκροί».

Υπενθυμίζουμε ότι το νεαρό μοντέλο ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρχαν νεκροί μέσα στο Πολυτεχνείο, έκανε λόγο για μυθολογία της Αριστεράς και τόνισε ότι «τέσσερις δεκαετίες αρλούμπας αρκούν».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητσοτάκης
Μητσοτάκης από Βριλήσσια: Η αυτοδυναμία είναι πολιτικός μονόδρομος, όχι για την παράταξη αλλά για τη χώρα

Τα Βριλήσσια επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός όπου πραγματοποίησε ομιλία σε πολίτες, ενώ είχε προηγηθεί επίσκεψή του στα αντιπλημμυρικά έργα της περιοχής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY