Πολιτικη & Οικονομια

Αργυράκη, Σαργκάνης, Μπιθικώτση στο ψηφοδέλτιο Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής

Λίγες ημέρες ακόμη για να «κλειδώσουν» οι υποψήφιοι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Νίκος Χαρδαλιάς: Στην Περιφέρεια Αττικής με υποψήφιους Μπέσυ Αργυράκη, Νίκο Σαργκάνη και Άννα Μπιθικώτση

Σε λίγες ημέρες από σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα οι υποψηφιότητες για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 και τα περισσότερα ονόματα υποψηφίων αρχίζουν και γίνονται γνωστά. Πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο και τον αθλητισμό περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- το ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά και του συνδυασμού «Αττική Μπροστά» για την Περιφέρεια Αττικής

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες για τα πρόσωπα που τον απαρτίζουν, στον Κεντρικό Τομέα θα συναντήσουμε τις υποψηφιότητες της πρώην πρωταθλήτριας του beach volley Βάσως Καραντάσιου και του παλαίμαχου τερματοφύλακα Νίκου Σαργκάνη που υπήρξε υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου. Στον ίδιο τομέα υποψήφιος θα είναι ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας, αλλά και το αθλητικογράφος Γιάννης Δάρας. 

Στο Νότιο Τομέα υποψήφια είναι η τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη, η δικηγόρος Ίριδα Ζαφειροπούλου, κόρη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, αλλά και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου Άρη Μισαηλίδη. Ανάμεσα στα ονόματα του των υποψηφίων συναντούμε και εκείνο της Άννας Μπιθικώτση, κόρης του Γρηγόρη Μπιθικώτση. Υποψήφιοι, επίσης στο Νότιο Τομέα, θα είναι οι ηθοποιοί Μαίρη Βιδάλη και Κώστας Σόμμερ, αλλά και ο υποστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και πρώην προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης.

Στον Πειραιά υποψήφια θα είναι η Σταυρούλα Αντωνάκου, ο παραολυμπιονίκης Νίκος Παπαγγελής και η επιχειρηματίας Τζίνας Πολέμη.

Στα Νησιά υποψήφιος αναμένεται να είναι - σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ- ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιάννης Βουτσινάς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ