- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σ. Φάμελλος: «Προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ είναι να βρεθούν προοδευτικά και υπερκομματικά σχήματα»
Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών
Σ. Φάμελλος: Όσα είπε για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Αυτήν την εβδομάδα αναμένεται να «κλειδώσουν» οι υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος σε συνέντευξη του σήμερα στο ράδιο Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τον ίδιο, «προτεραιότητα» του ΣΥΡΙΖΑ είναι να βρεθούν «προοδευτικά σχήματα» με χαρακτήρα «υπερκομματικό», ωστόσο εάν αυτός ο στόχος δεν επιτευχθεί, τότε το κόμμα θα προχωρήσει σε «κομματικές υποψηφιότητες» για τι μεγάλες περιφέρειες και δήμους.
Σ. Φάμελλος: Τι δήλωσε για το δήμο Θεσσαλονίκης
Ερωτηθείς, συγκεκριμένα για τον δήμο Θεσσαλονίκης και την περιφέρεια Μακεδονίας, είπε χαρακτηριστικά πως «το προσπαθούμε», ωστόσο σχολίασε πως υπάρχουν «κομματικοί εγωισμοί» που δυσκολεύουν τις συνεργασίες και πως «δεν μπορούν να είναι πρόσωπα που έχουν υποστηρίξει τις πολιτικές Μητσοτάκη».
Πώς χαρακτηρίζει το ψηφοδέλτιο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Αθήνα
Για την Αθήνα είπε πως γίνεται «προσπάθεια» να στηριχθεί ένα «ψηφοδέλτιο με προοδευτικό χαρακτήρα» που να μπορεί να είναι «επιτυχημένο», δηλαδή να «πάρει τη διοίκηση από τον κ. Μπακογιάννη». Σημείωσε, δε, πως ο Νίκος Παππάς είχε αυτά τα χαρακτηριστικά και πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απευθύνει «ανοιχτό κάλεσμα και προς άλλους χώρους».
Σ. Φάμελλος: Πώς σχολιάζει τις εξελίξεις στην υποψηφιότητα της ΝΔ στην Αττική
Κληθείς, τέλος να σχολιάσει τις εξελίξεις με την υποψηφιότητα της ΝΔ στην περιφέρεια Αττικής και το αν δημιουργεί ευκαιρίες για το ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως δεν το βλέπει «συγκυριακά» και πως η αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ είναι «τελείως διαφορετική για την αυτοδιοίκηση και την αυτονομία της». «Δεν έχουμε καμία σχέση με τα παιχνίδια εξουσίας που συνηθίζει ο κ. Μητσοτάκης», είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε: «Ο κ. Μητσοτάκης εκλέχθηκε υποσχόμενος ασφάλεια στην κοινωνία. Από τους πρώτους μήνες υπάρχουν φοβερές αρρυθμίες και δημιουργεί ανασφάλειες. Χρειαζόμαστε μια ασφαλή κοινωνία σε αυτές τις μεγάλες κρίσεις που ζούμε».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε τον χώρο όπου γεννήθηκε η δημοκρατία με τη σύγχρονη τεχνολογική μετάβαση
Μετά από σύσκεψη έγινε στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
«Πρόκειται για αντιπολίτευση υποδίκων;» αναρωτιέται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Παπαστεργίου: «Η ΤΝ χρειάζεται κανόνες που προστατεύουν τους πολίτες και απελευθερώνουν την καινοτομία»
Τι αναφέρουν στην επιστολή τους
Τι πρέπει να προσέξει πριν αποδεχτείτε αλλαγή στους όρους της μίσθωσης
Η επιλογή των σχολικών μονάδων καλύπτει και τις 13 Περιφέρειες της χώρας
Συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής στο περιοδικό Fortune Greece
Oι υπαχθείσες αιτήσεις βρίσκονται σε κατάσταση διαδοχής
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης υπογράμμισε ότι η πρόληψη και η άμεση κινητοποίηση είναι καθοριστικές
«Έχουμε ολιγωρήσει να δράσουμε αποφασιστικά», τόνισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ
Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Ελληνικό Μετρό και κατοίκων της περιοχής
Η απάντηση του υπουργού Υγείας στην αρχειοθέτηση των υποθέσεων των 7 βουλευτών της ΝΔ
Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει θα διαχειριστεί κρίσιμες διαπραγματεύσεις
«Οι συμπολίτες μου γνωρίζουν ότι η περιουσία μου δεν έχει αυξηθεί ούτε κατά ένα τετραγωνικό εκατοστό»
Πώς χρησιμοποιείται η ψηφιακή κάρτα
Με 15 η Κοινοβουλευτική Ομάδα
«Αναδεικνύεται όλη η αλήθεια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
«Η αντιπολίτευση, με πρώτο το ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για «κυβέρνηση υποδίκων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.