- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σ. Φάμελλος: «Προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ είναι να βρεθούν προοδευτικά και υπερκομματικά σχήματα»
Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών
Σ. Φάμελλος: Όσα είπε για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Αυτήν την εβδομάδα αναμένεται να «κλειδώσουν» οι υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος σε συνέντευξη του σήμερα στο ράδιο Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τον ίδιο, «προτεραιότητα» του ΣΥΡΙΖΑ είναι να βρεθούν «προοδευτικά σχήματα» με χαρακτήρα «υπερκομματικό», ωστόσο εάν αυτός ο στόχος δεν επιτευχθεί, τότε το κόμμα θα προχωρήσει σε «κομματικές υποψηφιότητες» για τι μεγάλες περιφέρειες και δήμους.
Σ. Φάμελλος: Τι δήλωσε για το δήμο Θεσσαλονίκης
Ερωτηθείς, συγκεκριμένα για τον δήμο Θεσσαλονίκης και την περιφέρεια Μακεδονίας, είπε χαρακτηριστικά πως «το προσπαθούμε», ωστόσο σχολίασε πως υπάρχουν «κομματικοί εγωισμοί» που δυσκολεύουν τις συνεργασίες και πως «δεν μπορούν να είναι πρόσωπα που έχουν υποστηρίξει τις πολιτικές Μητσοτάκη».
Πώς χαρακτηρίζει το ψηφοδέλτιο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Αθήνα
Για την Αθήνα είπε πως γίνεται «προσπάθεια» να στηριχθεί ένα «ψηφοδέλτιο με προοδευτικό χαρακτήρα» που να μπορεί να είναι «επιτυχημένο», δηλαδή να «πάρει τη διοίκηση από τον κ. Μπακογιάννη». Σημείωσε, δε, πως ο Νίκος Παππάς είχε αυτά τα χαρακτηριστικά και πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απευθύνει «ανοιχτό κάλεσμα και προς άλλους χώρους».
Σ. Φάμελλος: Πώς σχολιάζει τις εξελίξεις στην υποψηφιότητα της ΝΔ στην Αττική
Κληθείς, τέλος να σχολιάσει τις εξελίξεις με την υποψηφιότητα της ΝΔ στην περιφέρεια Αττικής και το αν δημιουργεί ευκαιρίες για το ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως δεν το βλέπει «συγκυριακά» και πως η αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ είναι «τελείως διαφορετική για την αυτοδιοίκηση και την αυτονομία της». «Δεν έχουμε καμία σχέση με τα παιχνίδια εξουσίας που συνηθίζει ο κ. Μητσοτάκης», είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε: «Ο κ. Μητσοτάκης εκλέχθηκε υποσχόμενος ασφάλεια στην κοινωνία. Από τους πρώτους μήνες υπάρχουν φοβερές αρρυθμίες και δημιουργεί ανασφάλειες. Χρειαζόμαστε μια ασφαλή κοινωνία σε αυτές τις μεγάλες κρίσεις που ζούμε».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόταση για κοινό όριο ηλικίας και ευρωπαϊκή επαλήθευση και νέο πλαίσιο από το 2027
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για την άνοδο του Σουμάχερ
Ο δείκτης νομοθέτησης δείχνει βελτίωση, ωστόσο παραμένουν παθογένειες στις τροπολογίες
«Δείτε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας», γράφει ο υπουργός Υγείας
Η ΝΔ απαντά στον διχασμό - Με έργο, θεσμικότητα και αιχμές για το πολιτικό κλίμα
Συνεδρίαση τέλη Απριλίου εν μέσω πιέσεων – Ο Δ. Μαρκόπουλος αντικαθιστά τον Μ. Λαζαρίδη
Παρέμβαση του ευρωβουλευτή της ΝΔ στην Επιτροπή Αλιείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
«Πραγματικά γελάω, γελάω μαζί σας με την απόλυτη ειρωνεία»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας συνέδεσε την κριτική της με το ζήτημα του κράτους δικαίου
Συνεχίζουν να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη οι οδηγοί
Τι ανέφερε το νέο ιατρικό ανακοινωθέν
Απέρριψε σενάρια για αποχώρηση από την ευρωπαϊκή εισαγγελία και ανέβασε τους τόνους για τις εκλογές
Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό για υποκλοπές, Δικαιοσύνη και πολιτικές ευθύνες
Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή με αναφορές σε ΟΠΕΚΕΠΕ, Τέμπη και πολιτική πόλωση
Κατατέθηκε στη Βουλή σχέδιο νόμου για την εύρυθμη λειτουργία των αγορών
«Να παραιτηθεί ο αδύναμος, διαπλεκόμενος πρωθυπουργός»
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναμένεται να συναντηθεί με αξιωματούχους της KFOR
«Κλείδωσε» το άνοιγμα της πλατφόρμας
Για παραβίαση του Συντάγματος κάνει λόγο ο υπουργός Υγείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.