Πολιτικη & Οικονομια

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Στο νοσοκομείο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Η ανάρτησή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Στο πλευρό της Σοφίας Ζαχαράκη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μετά την ανάρτηση Τζήμερου για υπουργοποιήσεις άγαμων - άτεκνων.
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σχολίασε την ανάρτηση Τζήμερου για το υπουργείο Οικογένειας © Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Στο νοσοκομείο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - Η ανάρτησή του

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, νοσηλεύεται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτηση που έκανε στο Facebook, όπου εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τους γιατρούς, τους νοσηλευτές που «παρά τις εμφανείς ελλείψεις κάνουν το καλύτερο δυνατό για τους ασθενείς».

Η ανάρτηση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου

«Καλημέρα!

Από το παράθυρο του 251 ΓΝΑ κοιτάζω έξω, σκέφτομαι ότι αν δεν νοσηλευόμουν, σπάνια θα έβρισκα λίγο χρόνο να «απολαύσω» το πρωινό ξύπνημα. Ξυπνάς, γρήγορα να ετοιμαστείς, να φας ένα τοστ όρθιος, να μπεις στο αυτοκίνητο και μετά τα «γνωστά» όλη μέρα ! Καλό είναι αυτά που σκεφτόμαστε όταν μας συμβαίνει κάτι, να μην τα ξεχνάμε μετά κ να διορθώνουμε ότι μπορούμε.

Να προσέχετε τον εαυτό σας, λιγότερο άγχος και στρες. Ευχαριστώ από καρδιάς τους Γιατρούς, νοσηλευτές και όλους όσους εργάζονται, που παρά τις εμφανείς ελλείψεις κάνουν το καλύτερο δυνατό για τους ασθενείς.

Υγ1. Όταν πήγα στα επείγοντα, λίγο χλωμός, ο γιατρός και ο τραυματιοφορέας μου λένε σύντροφε και δυο νοσηλευτές του ορόφου από Αρκαδία, τι άλλο θέλω! Ευχαριστώ».

Καλημέρα ! Απο το παράθυρο του 251 ΓΝΑ κοιτάζω έξω , σκέφτομαι ότι αν δεν νοσηλευόμουν , σπάνια θα έβρισκα λίγο χρόνο...

Posted by Odysseas Konstantinopoulos A on Wednesday, July 26, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ