Πολιτικη & Οικονομια

Βερβεσός και Δούκας οι «εκλεκτοί» του ΠΑΣΟΚ για τον Δήμο Αθηναίων

Ποιος «κλειδώνει» για Περιφέρεια Αττικής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Tα γραφεία του ΠΑΣΟΚ
© ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

ΠΑΣΟΚ: Οι υποψήφιοι που εξετάζει να υποστηρίξει η Χαριλάου Τρικούπη για Δήμο Αθηναίων και Περιφέρεια Αττικής

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν τα βασικά ονόματα των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Η Επιτροπή Αυτοδιοίκησης υπό τον Κώστα Σκανδαλίδη έχει καταλήξει σε μια σειρά ονομάτων, ενώ και ο Νίκος Ανδρουλάκης φαίνεται να έχει αναλάβει τις πιο εμβληματικές περιπτώσεις, όπως η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Αθηναίων.

Όσον αφορά για τον αντίπαλο του Κώστα Μπακογιάννη, σύμφωνα με το iefimerida, πρώτη επιλογή του ΠΑΣΟΚ είναι ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός, ο οποίος είναι κατ’ αρχήν θετικός, αν και επιθυμεί τη στήριξη και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Βέβαια, η Χαριλάου Τρικούπη δεν επιθυμεί να φανεί ότι υπάρχει σύμπλευση με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας. Γι' αυτό τον λόγο γίνεται «αγώνας δρόμου» να ανακοινώσει το ΠΑΣΟΚ πρώτο την υποψηφιότητά του. Αν ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και στηρίξει τον κ. Βερβεσό, τότε στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πρόβλημα αφού θα φανεί ότι η Κουμουνδούρου ακολουθεί.

Εφόσον δεν ευοδωθεί η υποψηφιότητα Βερβεσού, τότε ο Νίκος Ανδρουλάκης φέρεται να προκρίνει τον Χάρη Δούκα, τομεάρχη Ενέργειας του ΠΑΣΟΚ και αναπληρωτή καθηγητή στη Σχολή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Στο «τραπέζι» παραμένουν πάντα οι υποψηφιότητες του βουλευτή Επικρατείας Δημήτρη Μάντζου, αλλά και της Ρωξάνης Μπέη.

Τέλος, για την Περιφέρεια Αττικής, φαίνεται να «κλειδώνει» η υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.