Πολιτικη & Οικονομια

Τζώρτζια Κεφαλά: «Το αν το ντεκολτέ ή τα κίτρινα μαλλιά προσθέτουν ή αφαιρούν σοβαρότητα το αφήνω στα υπέροχα μυαλά σας»

Η ανάρτησή της στο Facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Τζώρτζια Κεφαλά στη Βουλή για την ορκωμοσία της
© EUROKINISSI / TATIANA ΜΠΟΛΑΡΗ

Τζώρτζια Κεφαλά: Η απάντησή της σε όσα της προσάπτουν για το ντύσιμό της - Η ανάρτησή της στο Facebook

Για τα σχόλια που έγιναν για το ντύσιμο που επέλεξε για την πρώτη της εμφάνιση στη Βουλή κατά την τελετή ορκωμοσίας απάντησε η τραγουδίστρια και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Τζώρτζια Κεφαλά με ανάρτησή της στο Facebook.

«Κάποια στιγμή, αργά και βασανιστικά ίσως, ο κόσμος μέσα και έξω απ τη Βουλή θα σταματήσει να υποκρίνεται. Ο καθένας θα κάνει το υπέροχο ταξίδι της ζωής του με τον τρόπο που επιθυμεί και θα ψάχνει τον εαυτό του χωρίς να κρίνει τους αλλους. Αυτόν τον κόσμο ονειρεύομαι. Το αν τα κίτρινα ξυρισμένα μαλλιά, το ντεκολτέ ή τα γυαλιά προσθέτουν ή αφαιρούν σοβαρότητα το αφήνω στα υπέροχα μυαλά σας» έγραψε η κα Κεφαλά και πρόσθεσε:

Κάποια στιγμή, αργά και βασανιστικά ίσως, ο κόσμος μέσα και έξω απ τη Βουλή θα σταματήσει να υποκρίνεται. Ο καθένας θα κάνει το υπέροχο ταξίδι της ζωής του με τον τρόπο που επιθυμεί και θα ψάχνει τον εαυτό του χωρίς να κρίνει τους αλλους. Αυτόν τον κόσμο ονειρεύομαι. Το αν τα κίτρινα ξυρισμένα μαλλιά, το ντεκολτέ ή τα γυαλιά προσθέτουν ή αφαιρούν σοβαρότητα το αφήνω στα υπέροχα μυαλά σας. #ΗδημοκρατιαΜετραει #Βουλή #Υποκρισία #Τζημερος Georgia Mple Kefala

Posted by Georgia Kefala on Monday, July 3, 2023

«Εγώ μεγάλωσα δίπλα στη Βουλή, έκανα τις βόλτες μου στον Εθνικό Κήπο, έκανα πατίνια έξω απ’ τη Βουλή και μεγάλωσα στην Κουμπάρη 5 σαν παιδάκι γονιών θυρωρών. Η συγκίνησή μου είναι μεγάλη που ένα παιδάκι μπορεί να κάνει αυτή τη διαδρομή και να καταλήξει εδώ».

«Από το να κάνει πατίνια 17 χρονών έξω από τη Βουλή, χωρίς κανέναν θείο στην Κορώνη, καταφέρνει να μπει μέσα στη Βουλή και να λέει τη γνώμη του. Αυτό είναι το εξαιρετικό με τη Δημοκρατία και εκεί θα πρέπει να σταθούμε. Σας ευχαριστώ όλους», κατέληξε να λέει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ