Πολιτικη & Οικονομια

Aπρόοπτο και με τον Βελόπουλο στην κάλπη

Μπήκε σε «λάθος» εκλογικό τμήμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κυριάκος Βελόπουλος στην κάλπη
© EUROKINISSI/ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Εκλογές 2023: Ο Κυριάκος Βελόπουλος κάλεσε τους πολίτες να σκεφτούν «λογικά και ελληνικά» όταν ψηφίσουν

Τελευταίος από τους πολιτικούς αρχηγούς ψήφισε ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος, ψήφισε στο 637ο εκλογικό τμήμα, στο 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης.

Λίγο πριν μπει στο εκλογικό κέντρο, ο κ. Βελόπουλος κάλεσε τους πολίτες να σκεφτούν «λογικά και ελληνικά». «Είναι μια δεύτερη ευκαιρία να στείλουν ένα πατριωτικό και ελληνικό μήνυμα. Να σκεφτούν στο παραβάν ένα λεπτό παραπάνω και θα δουν ότι μονόδρομος είναι η ψήφος στην Ελληνική Λύση», είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως αρχικά ο Κυριάκος Βελόπουλος μπήκε σε «λάθος» εκλογικό τμήμα, αλλά στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο διπλανό και σωστό τμήμα και ψήφισε κανονικά.

Αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, προχώρησε σε εκ νέου δήλωση και ζήτησε και πάλι από τους Έλληνες και τις Ελληνίδες «να σκεφτούν λογικά και να επιλέξουν τον δρόμο των λύσεων».

«Μοναδική λύση είναι η Ελληνική Λύση. Ζητάμε να σκεφτούν ένα λεπτό, το μέλλον της Ελλάδας, το μέλλον της πατρίδας, το μέλλον το δικό τους και τότε σίγουρα θα ψηφίσουν Ελληνική Λύση. Η μόνη λύση είναι η Ελληνική Λύση, διότι όλοι οι υπόλοιποι είναι το πρόβλημα», κατέληξε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctlm5r2az3ap)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ