Πολιτικη & Οικονομια

Για ποιους ψηφοφόρους αλλάζει το εκλογικό τμήμα λόγω Πανελληνίων

Μάθε που ψηφίζεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ψηφοδέλτιο στην κάλπη των εκλογών
Δημοσκόπηση GPO: Ξανά τρίτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ - Η Νέα Δημοκρατία σταθερά πρώτη © ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ/EUROKINISSI

Εκλογές 2023: Αλλαγές στα εκλογικά τμήματα λόγω Πανελληνίων 

Αλλαγές στο εκλογικό τμήμα όπου ψηφίζουν θα εντοπίσουν κάποιοι από τους εκλογείς την ερχόμενη Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Αιτία είναι το γεγονός ότι κάποια σχολεία στις εκλογές της 21ης Μαΐου ήταν εκλογικά κέντρα, ενώ τώρα αποτελούν εξεταστικά κέντρα για τους μαθητές που «δίνουν» τα ειδικά μαθήματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023. 

Έτσι, πριν πάτε να ψηφίσετε, θα μπορούσατε να «τσεκάρετε» μια ακόμη φορά το πού ψηφίζετε μέσα από την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών.

Δείτε πού ψηφίζετε

Εκλογές 2023: Το Σάββατο ψηφίζουν οι απόδημοι της Κύπρου

Το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023 θα διεξαχθεί στην Κύπρο η εκλογική διαδικασία για τις βουλευτικές εκλογές της Ελλάδας, ακριβώς μία ημέρα πριν από τις εκλογές στην Ελληνική επικράτεια.

Η Πρεσβεία της Ελλάδος στην Κύπρο γνωστοποίησε προς τους εκλογείς που διαμένουν στην Κύπρο και είναι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εξωτερικού το πρόγραμμα εκλογής.  Στην Κυπριακή Δημοκρατία η ψηφοφορία θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023 από τις 07:00 μέχρι τις 19:00 τοπική ώρα σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο. Θα συσταθούν συνολικά πέντε εκλογικά τμήματα, εκ των οποίων δύο στη Λευκωσία, ένα στη Λάρνακα, ένα στη Λεμεσό και ένα στην Πάφο.

Τα εκλογικά κέντρα της Λευκωσίας:

  • 1ο εκλογικό τμήμα Λευκωσίας: Ενιαίο Λύκειο Κύκκου Α΄, οδός Στασίνου, 2404, Έγκωμη.
  • 2ο εκλογικό τμήμα Λευκωσίας: Ενιαίο Λύκειο Κύκκου Α΄, οδός Στασίνου, 2404, Έγκωμη.
  • Στη Λάρνακα, οι Ελλαδίτες της Κύπρου θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στο Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας, Λεωφόρος Γρηγόρη Αυξεντίου 28-30, 6021.
  • Στη Λεμεσό, στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού, Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 23, 3036, ενώ στην Πάφο στο Α΄ Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄, Λεωφόρος Γεωργίου Γρίβα Διγενή 7, 8047.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ