Πολιτικη & Οικονομια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για καφέ με τον Αντώνη Ρέμο και τον Αντώνη Τσαπατάκη στη Θεσσαλονίκη (εικόνες)

«Μέχρι τώρα ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται ότι είναι στον σωστό δρόμο», είπε ο Α. Ρέμος

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης, Αντώνης Ρέμος και Αντώνης Τσαπατάκης
© Instagram / aremovic

Εκλογές 2023 - Κυριάκος Μητσοτάκης: Με Αντώνη Ρέμο και Αντώνη Τσαπατάκη σε καφέ στη Θεσσαλονίκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε σε καφέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τον τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο και τον παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, συνάντησε τους δύο άνδρες, αλλά και δεκάδες πολίτες της συμπρωτεύουσας λίγο την ομιλία του στη Νέα Παραλία.

Σύμφωνα με το voria.gr, aπαντώντας σε ερώτηση για την ακρίβεια στην περιοχή, που τείνει να γίνει «Μύκονος και Σαντορίνη», όπως του ανέφεραν, τόνισε ότι θα ασχοληθεί με την περιοχή προσωπικά μετά τις εκλογές. «Θα ασχοληθώ προσωπικά μετά τις εκλογές και με την ακρίβεια, είναι ένα θέμα που με απασχολεί», τόνισε. Σχετικά με τη Θεσσαλονίκη σημείωσε αστειευόμενος ότι πρέπει να μάθει τα καλά στέκια της πόλης, καθώς θα είναι βουλευτής στην περιοχή, επιβεβαιώνοντας, για ακόμη μια φορά, ότι θα κρατήσει την έδρα της Α' Θεσσαλονίκης.

Κυριάκος Μητσοτάκης, Αντώνης Ρέμος και Αντώνης Τσαπατάκης
© voria.gr

Για τη συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μίλησε στην τοπική ιστοσελίδα ο παραολυμπιονίκης και αξιωματικός της ΕΛΑΣ, Αντώνης Τσαπατάκης. «Η συζήτησή μας έγινε γύρω από τρεις θεματικούς άξονες: τον αθλητισμό των ατόμων με αναπηρία, την παιδεία -με ειδικές προτάσεις για την οδική ασφάλεια- και θέματα υπηρεσιακά της αστυνομίας για κάποιες αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Είδαμε μια πολύ θετική αντιμετώπιση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ελπίζουμε να αποδώσουν καρπούς», είπε ο Αντώνης Τσαπατάκης.

Τσαπατάκης για συζήτηση με Μητσοτάκη

Ο Αντώνης Ρέμος, από την πλευρά του, είπε πως είχαν μια «πολύ ωραία φιλική κουβέντα και μια φιλική στιγμή» με τον πρόεδρο της ΝΔ. Ο τραγουδιστής είπε ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. «Μέχρι τώρα ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται ότι είναι στον σωστό δρόμο, εμείς είμαστε με το μέρος όποιου αγαπάει αυτόν τον τόπο, ανεξάρτητα από το χρώμα», σχολίασε ο Αντώνης Ρέμος.

Ρέμος για συνάντηση με Μητσοτάκη

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η selfie για το Instagram του Ρέμου

Μάλιστα, ο τραγουδιστής δημοσίευσε και μία selfie που τράβηξε με τον πρόεδρο της ΝΔ και τον παρaολυμπιονίκη στο Instagram. 

Κυριάκος Μητσοτάκης, Αντώνης Ρέμος και Αντώνης Τσαπατάκης
© Instagram /aremovic

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ