Πολιτικη & Οικονομια

«Δίκαιη Κοινωνία - Ευημερία για όλους»: Το σύνθημα της νέας προεκλογικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ

Στη δημοσιότητα το έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό - To περιεχόμενο του μηνύματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκλογές 2023 - ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Δίκαιη Κοινωνία - Ευημερία για όλους» - Το υλικό της προεκλογικής καμπάνιας για την 25η Ιουνίου - Το σχόλιο της Κουμουνδούρου.
Το έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό της προεκλογικής του καμπάνιας για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ © Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης

Εκλογές 2023 - ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Δίκαιη Κοινωνία - Ευημερία για όλους» - Το υλικό της προεκλογικής καμπάνιας για την 25η Ιουνίου - Το σχόλιο της Κουμουνδούρου.

Το έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό της προεκλογικής του καμπάνιας για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, υπό το σύνθημα «Δίκαιη Κοινωνία – Ευημερία για όλους», έδωσε στην δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου «Με το σύνθημα “Δίκαιη Κοινωνία – Ευημερία για όλους”, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ρίχνεται δυναμικά στον εκλογικό αγώνα και αφουγκράζεται την κοινωνία που αγωνίζεται για δίκαιο και ευημερία. Θέτει ως στόχο την ανατροπή των συσχετισμών και μιλά για την κοινωνική πλειοψηφία. Το σύνθημα πλαισιώνει, δε, το προοδευτικό, ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Ακολούθως εξηγεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε το συγκεκριμένο σύνθημα «αξιοποιώντας την παρακαταθήκη των δημοκρατικών αγώνων μέσα από το πρίσμα των οραμάτων της Αριστεράς.

»Το “Δίκαιη Κοινωνία” αποτελούσε άλλωστε μια από τις προμετωπίδες του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το “Ευημερία για όλους” συνοψίζει το αίτημα για ανάπτυξη που θα αποδίδεται δίκαια στην κοινωνική πλειοψηφία».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ