Πολιτικη & Οικονομια

Σύσκεψη υπό τον Ιωάννη Σαρμά στο Μαξίμου για τις αυξημένες μεταναστευτικές ροές στον Έβρο

Σε εγρήγορση οι ελληνικές αρχές μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έβρος: Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά για το ζήτημα της διακίνησης μεταναστών σε νησίδες - Σε εγρήγορση οι ελληνικές αρχές.
Σύσκεψη για το ζήτημα της διακίνησης μεταναστών σε νησίδες του Έβρου συγκάλεσε ο πρωθυπουργός © Eurokinissi/Δημήτρης Παπαμήτσος

Έβρος: Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά για το ζήτημα της διακίνησης μεταναστών σε νησίδες - Σε εγρήγορση οι ελληνικές αρχές.

Σύσκεψη για το ζήτημα της διακίνησης μεταναστών σε νησίδες του ποταμού Έβρου συγκάλεσε σήμερα ο πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Επικρατείας Βασίλειος Σκουρής, ο υπουργός Εξωτερικών Βασίλειος Κασκαρέλης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χαράλαμπος Λαλούσης, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου Δανιήλ Εσδράς, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος καθώς και ανώτατα στελέχη της Διοίκησης.

Οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε εγρήγορση,  λόγω της έντονης κινητικότητας και των αυξημένων μεταναστευτικών ροών που καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες στην ελληνοτουρκική μεθόριο.

Χθες το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού εξέδωσε ανακοίνωση, όπου τονίζεται: «Οι ελληνικές αρχές προβαίνουν στις αναγκαίες ενέργειες, ώστε με σεβασμό στο εθνικό, ενωσιακό και το διεθνές δίκαιο, να αποτραπεί κάθε αντικανονική είσοδος αλλοδαπού στη χώρα».

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μήνυμα της ελληνικής κυβέρνησης προς την Τουρκία, που έχει και στο παρελθόν επιχειρήσει να εργαλειοποιήσει τους μετανάστες και να προκαλέσει επεισόδια στην περιοχή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Σοφία Ζαχαράκη στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής
Μητσοτάκης στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής: Την επόμενη Παρασκευή όλα τα σχολεία θα είναι έτοιμα για το πρώτο κουδούνι

«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός

Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης
Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης

Αν το κράτος παίξει σωστά τον ρόλο του και ο καταναλωτής παίξει σωστά τον δικόν του, τότε δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε πιέσεις. Βέβαια τότε δεν θα υπάρχει και καμάρι για τις τιμές που «ρίχνει η κυβέρνηση».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY