Πολιτικη & Οικονομια

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για να μην κατέβει ο Κασιδιάρης στις εκλογές

«Οι νεοναζί εγκληματίες θα μας βρίσκουν απέναντι», αναφέρει η ανακοίνωση του κινήματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκλογές 2023 - ΠΑΣΟΚ: Κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για «μπλόκο» στη νέα απόπειρα Κασιδιάρη να συμμετέχει στις εκλογές.
Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε υπόμνημα για να «μπλοκάρει» τη νέα απόπειρα Κασιδιάρη να συμμετέχει στις εκλογές © Dimitris Kapantais/SOOC

Εκλογές 2023 - ΠΑΣΟΚ: Κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για «μπλόκο» στη νέα απόπειρα Κασιδιάρη να συμμετέχει στις εκλογές.

«Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής κατέθεσε σήμερα στο Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου υπόμνημα για να εμποδίσει τη νέα απόπειρα Κασιδιάρη να κατέλθει στις εκλογές και να εισέλθει στο ελληνικό κοινοβούλιο», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Χαριλάου Τρικούπη

Συγκεκριμένα, σημειώνεται: «Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, πάντα στην πρωτοπορία των αγώνων για τη δημοκρατία και τους θεσμούς δεν θα επιτρέψει σε ένα εγκληματικό μόρφωμα μετά την υπονόμευση της Δημοκρατίας μας να επιδοθεί στην κοροϊδία και τον εξευτελισμό των θεσμών της με το τέχνασμα του συνδυασμού ανεξαρτήτων υποψηφίων που μόνο σκοπό έχει την καταστρατήγηση της σχετικής διάταξης. 

Η περιφρούρηση της συνταγματικής τάξης και της δημοκρατίας μας ήταν το πρωταρχικό μέλημά μας σε όλη αυτή τη μακρά διαδρομή. 

Για αυτό σε όλες τους τις προσπάθειες οι νεοναζί εγκληματίες θα βρίσκουν απέναντι τη συγκροτημένη και τεκμηριωμένη απάντηση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ