Πολιτικη & Οικονομια

«O Peanut έχει γίνει σταρ»: Το νέο βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Tik Tok μετά την επίσκεψη στο Takis Shelter

Μίνι - απολογισμός για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την προστασία των ζώων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Peanut
© ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Εκλογές 2023 - Κυριάκος Μητσοτάκης: Το βίντεο στο Tik Tok για το Takis Shelter και η αναφορά στον Peanut

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να είναι ενεργός στο Tik Tok. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μέσα από ένα σύντομο βίντεο αναφέρεται στην επίσκεψή του στο Takis Shelter στην Ιεράπετρα, ενώ θυμάται και την πρώτη του συνάντηση με τον Peanut, τον σκύλο που υιοθέτησε. 

«Σήμερα επισκέφθηκα τον φίλο μου τον Τάκη, πρέπει να είναι το μεγαλύτερο και το καλύτερα οργανωμένο καταφύγιο ζώων στην Ελλάδα», λέει αρχικά στο βίντεο στο Tik Tok ο Κυριάκος Μητσοτάκης και προσθέτει: «Θυμήθηκα και την επίσκεψη στη φιλοζωική στην Ηλιούπολη, όταν γνώρισα τον Peanut. Όταν με διάλεξε ο Peanut. Έχει γίνει Star, αλλά μέσα από το σταριλίκι μας επιτρέπει να αναδείξουμε και πτυχές της πολιτικής μας που αφορούν την ευζωία των ζώων».

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημειώνει: «Έχουμε μετατρέψει και την κακοποίηση των ζώων σε κακούργημα, πέραν του υποχρεωτικού τσιπαρίσματος πια, του υποχρεωτικού ελέγχου DNA για τα ζώα έτσι ώστε να μπορούμε να γνωρίζουμε ένα αδέσποτο ζώο από πού προήλθε. Είναι μια καινοτόμος πολιτική την οποία δεν την έχει εφαρμόσει κανένα άλλο κράτος, είμαστε στην πρώτη γραμμή. Ο Πίνατ εγκρίνει!».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY