Πολιτικη & Οικονομια

Σκέρτσος: «O ΣΥΡΙΖΑ κι αν έχασε, κάηκε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του»

Η δήλωση - σχόλιο για τις δηλώσεις Γεροβασίλη - Ξενογιαννακοπούλου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Εκλογές 2023 - Άκης Σκέρτσος: Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ για τις δηλώσεις Γεροβασίλη - Ξενογιαννακοπούλου

Τις σημερινές δηλώσεις της Όλγας Γεροβασίλη και της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου σχολιάζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος. Σε αυτή, παραλλάσσοντας παροιμία σημειώνει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κι αν έχασε, κάηκε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε, ούτε την κεφαλή του».

«Αν κρίνουμε από τις σημερινές δηλώσεις στα ΜΜΕ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η κ. Γεροβασίλη και η κ. Ξενογιαννακοπούλου, που επιμένουν να περιγράφουν μια κατεστραμμένη οικονομία χωρίς να κοστολογούν το δικό τους οικονομικό πρόγραμμα, εύλογα συμπεραίνουμε ότι δυστυχώς δεν πήραν το μήνυμα της κάλπης της περασμένης Κυριακής» τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος.

Ολόκληρη η δήλωση του Άκη Σκέρτσου

Αν κρίνουμε από τις σημερινές δηλώσεις στα ΜΜΕ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η κ. Γεροβασίλη και η κ. Ξενογιαννακοπούλου, που επιμένουν να περιγράφουν μια κατεστραμμένη οικονομία χωρίς να κοστολογούν το δικό τους οικονομικό πρόγραμμα, εύλογα συμπεραίνουμε ότι δυστυχώς ΔΕΝ πήραν το μήνυμα της κάλπης της περασμένης Κυριακής. «Ο ΣΥΡΙΖΑ κι αν έχασε, κάηκε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ