Πολιτικη & Οικονομια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί στην Πειραιώς τους βουλευτές της ΝΔ μετά την ορκωμοσία

Μαζί και υποψήφιοι βουλευτές ενόψει των εκλογών του Ιουνίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης
© ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Εκλογές 2023 - Κυριάκος Μητσοτάκης: Κάλεσμα στην Πειραιώς για τους βουλευτές της ΝΔ μετά την ορκωμοσία στη Βουλή

Στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς καλεί σήμερα, αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας Βουλής, τους βουλευτές του κόμματος ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης. Κάλεσμα, όμως, έχει απευθύνει και σε υποψηφίους της ΝΔ. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, η συνάντηση θα γίνει στις 19:30 το απόγευμα, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς, όπου βρίσκεται πλέον το στρατηγείο του Κυριάκου Μητσοτάκη ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Ήδη, ο πρόεδρος της ΝΔ έχει ζητήσει από τα στελέχη του να βρίσκονται σε εκλογική εγρήγορση, διαμηνύοντας ότι δεν θα ανεχθεί φαινόμενα αλαζονείας. «Τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου δεν μετρούν καθόλου. Όλα ξεκινούν και πάλι από την αρχή», είπε πρόσφατα σε βίντεο στο TikTok, όπου κάλεσε τους πολίτες στις 25 Ιουνίου να πάνε να ψηφίσουν, αντί να πάνε στην παραλία. 

Αύριο Δευτέρα (29.5) ξεκινά η προεκλογική καμπάνια της Νέας Δημοκρατίας με πυκνό πρόγραμμα περιοδειών του Κυριάκου Μητσοτάκη που ξεκινά με το Περιστέρι όπου και θα μιλήσει αύριο το απόγευμα. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα βρίσκεται στην Κρήτη, ενώ την Παρασκευή θα επισκεφθεί τη Θεσσαλία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ