Πολιτικη & Οικονομια

Αχτσιόγλου: «Εκτός πλαισίου κάθε συζήτηση αμφισβήτησης του Τσίπρα»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχηγό»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ahtsioglu_-_missinas.jpg
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Αχτσιόγλου: «Εκτός πλαισίου κάθε συζήτηση αμφισβήτησης του Τσίπρα» - «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχηγό»

Η βουλευτής Δυτικού Τομέα της Β' Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ξεκαθαρίζοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχηγό. Έχει αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα. Κάθε συζήτηση που επιχειρεί αυτό να το αμφισβητήσει είναι άκυρη και εκτός πλαισίου».

«Αυτή τη μάχη πρέπει να τη δώσουμε με ενωτικότητα, η αριστερά ίσως δίνει καλύτερες μάχες όταν είναι πιεσμένη. Πρέπει να συνταχθούμε και να ανασυνταχτούμε πάρα πολύ γρήγορα, να δώσουμε μεγάλη μάχη με οδηγό τον πολιτικό μας πρόγραμμα. Η κοινωνία έχει σοβαρά προβλήματα και έχω τη βαθιά πεποίθηση ότι το πρόγραμμα μας απαντά στις λαϊκές ανάγκες» υπογράμμισε η Έφη Αχτσιόγλου.

Σε ερώτηση σχετικά με το εάν ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη διακυβέρνηση της χώρας, απάντησε: «Φυσικά ζητάμε τη διακυβέρνηση, ζητάμε τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουμε ότι ο συσχετισμός είναι αρνητικός».

Αναφορικά, τέλος, με τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που συζητήθηκαν το προηγούμενο διάστημα υπογράμμισε ότι «επιδεικνύουμε έντονο αυτοσχεδιαστικό οίστρο. Το κάναμε και πριν τις εκλογές και δημιούργησε πρόβλημα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ