Πολιτικη & Οικονομια

Επιθέσεις σε περίπτερα της ΝΔ: «Δεν φοβόμαστε τους γνωστούς θρασύδειλους τραμπούκους»

«Οι πράξεις τους δείχνουν ότι φοβούνται το αποτέλεσμα της ερχόμενης Κυριακής»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκλογές 2023 - Νέα Δημοκρατία: Επιθέσεις σε περίπτερα του κόμματος - «Δεν φοβόμαστε τους γνωστούς θρασύδειλους τραμπούκους».
Καταδικάζει με ανακοίνωση τις επιθέσεις σε εκλογικά της περίπτερα η Νέα Δημοκρατία © Γιώργος Κονταρίνης/Eurokinissi

Εκλογές 2023 - Νέα Δημοκρατία: Επιθέσεις σε περίπτερα του κόμματος - «Δεν φοβόμαστε τους γνωστούς θρασύδειλους τραμπούκους».

Επίθεση σε τέσσερα εκλογικά περίπτερα της Νέας Δημοκρατίας σε διαφορετικές περιοχές της χώρας, έγινε το βράδυ της Κυριακής.

Το κόμμα εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταγγέλλει τους βανδαλισμούς ενώ τόνισε ότι δεν πρόκειται να φοβηθεί τέτοιες πράξεις.

«Χθες το βράδυ, οι γνωστοί θρασύδειλοι τραμπούκοι επιτέθηκαν στα περίπτερα της Νέας Δημοκρατίας στο Ελληνικό, στο Ηράκλειο, στη Ροδόπη και στη Θεσσαλονίκη. Οι πράξεις τους αποδεικνύουν και στον πλέον καλοπροαίρετο πώς (δεν) αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία και τον διάλογο», σημειώνει η Νέα Δημοκρατία.

Και προσθέτει: «Τους λέμε, για ακόμα μια φορά, ότι ματαιοπονούν, γιατί ούτε τους φοβόμαστε, ούτε πρόκειται να τους φοβηθούμε. Αντίθετα, οι ίδιοι με τις πράξεις τους δείχνουν ότι φοβούνται το αποτέλεσμα της ερχόμενης Κυριακής, που θα είναι μια ακόμα μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, μια νίκη των πολιτών και της κοινωνίας. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πουν με τη Δικαιοσύνη», αναφέρει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ