- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ακίνητα σε Ελλάδα και Κύπρο δήλωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο πρώτο Πόθεν Έσχες ως υφυπουργός
Ο τραγουδιστής βρίσκεται πλέον στο κυβερνητικό σχήμα της Κύπρου
Μιχάλης Χατζηγιάννης: To Πόθεν Έσχες του υφυπουργού Πολιτισμού της Κύπρου - Τα ακίνητα του τραγουδιστή σε Ελλάδα και Κύπρο
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κρατά εδώ και λίγες εβδομάδες το χαρτοφυλάκιο του υφυπουργείου Πολιτισμού της Κύπρου. Στα τέλη Απριλίου κλήθηκε να καταθέσει στο κυπριακό κοινοβούλιο το πρώτο του Πόθεν Έσχες, στο οποίο καταγράφεται η ακίνητη περιουσία που διατηρεί σε Ελλάδα και Κύπρο.
Σύμφωνα με το Πόθεν Έσχες, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κατέχει ένα διαμέρισμα 117 τ.μ. στην Αγία Παρασκευή, αξίας 360.000 ευρώ, μία μονοκατοικία στη Γλυφάδα, έκτασης 492 τ.μ., της οποίας η αγορά άγγιξε περίπου τα 536.000 ευρώ, και πλέον η τρέχουσα αξία της φτάνει τα 900.000 ευρώ. Ο τραγουδιστής έχει στην κατοχή του και μια μονοκατοικία στην Πάρο, η οποία αποκτήθηκε το 2011, έναντι 1.150.000 ευρώ.
Στην Κύπρο, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης διαθέτει μια οικία στην Αγλατζιά Λευκωσίας. Το σπίτι και το οικόπεδο αγοράστηκε το 2005 προς 125.000 ευρώ. Παράλληλα, έχει και ένα διαμέρισμα στην ίδια περιοχή, σε πολυκατοικία που έχει χτιστεί από την οικογένειά του. Το Πόθεν Έσχες αναφέρει ότι ο τραγουδιστής έχει ένα χωράφι, που στοίχισε 120.000 ευρώ και αγοράστηκε το 2011, ενώ έναν χρόνο πριν αγόρασε τρία, έναντι 284.299 ευρώ, στο Παραλίμνι Αμμοχώστου. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι κάτοχος ενός SUV, 3.200 κυβικών, αξίας 20.000 ευρώ.
Επιπλέον, ο τραγουδιστής είναι μέτοχος σε έξι εταιρείες διαχείρισης ακινήτων, ενοικιάσεων και καλλιτεχνικών υπηρεσιών, ενώ διαθέτει πέντε τραπεζικούς λογαριασμούς σε Ελλάδα και Κύπρο με το συνολικό ποσό να ξεπερνά τις 400.000 ευρώ.
Δείτε το Πόθεν Έσχες του Μιχάλη Χατζηγιάννη ΕΔΩ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
61.000 βεβαιώσεις επιλεξιμότητας μέχρι σήμερα
«Επιθυμούμε να δικαστούμε άμεσα», σημείωσε o βουλευτής
Ακόμη μία αποχώρηση από την Κ.Ο. του κόμματος
«Ταξιδιάρα ψυχή και αιώνια έφηβη, άγγιξες με σεβασμό και τα εικαστικά, ζωγραφίζοντας με πάθος και ευαισθησία» είπε συγκινημένος ο Πρόεδρος της Βουλής
Τι αναφέρει στην επιστολή του
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
«Ο στόχος και οι αρχές δεν εκφράζονται από το εναπομείναν σχήμα» σημειώνει
Δίχως τέλος οι αποχωρήσεις - παραιτήσεις από το κόμμα
Γιατί ζητά να ανακληθούν οι άδειες τηλεοπτικών σταθμών των ΗΠΑ
Οι τρεις πυλώνες του οικονομικού προγράμματος της ΕΛΑΣ
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε τον χώρο όπου γεννήθηκε η δημοκρατία με τη σύγχρονη τεχνολογική μετάβαση
Μετά από σύσκεψη έγινε στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
«Πρόκειται για αντιπολίτευση υποδίκων;» αναρωτιέται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Παπαστεργίου: «Η ΤΝ χρειάζεται κανόνες που προστατεύουν τους πολίτες και απελευθερώνουν την καινοτομία»
Τι αναφέρουν στην επιστολή τους
Τι πρέπει να προσέξει πριν αποδεχτείτε αλλαγή στους όρους της μίσθωσης
Η επιλογή των σχολικών μονάδων καλύπτει και τις 13 Περιφέρειες της χώρας
Συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής στο περιοδικό Fortune Greece
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.